Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megmérettetések kereszttüzében

Megmérettetések kereszttüzébenA verseny szó hallatára számtalan dolog eszünkbe juthat: az iskolai sportversenyektől egy munkahelyre bekerülésen át az önmagunkkal vívott harcokig.

Megmérettetések kereszttüzében

Megmérettetések kereszttüzébenA verseny szó hallatára számtalan dolog eszünkbe juthat: az iskolai sportversenyektől egy munkahelyre bekerülésen át az önmagunkkal vívott harcokig.

Bringaútvonal ajánló

Bringaútvonal ajánlóHa nyár, akkor bringa! Rengeteg túraútvonal várja a bicósokat szerte az országban: például a Tisza-tó!

Vigyázat, hullámpermet!

Vigyázat, hullámpermet!A hullámpermet akkor jön létre, amikor az erős szél leszakítja a víz felszínéről a permetet, és azt a víz fölött sodorja.

Közlekedjünk közösen!

Közlekedjünk közösen!Szezonnyitót tartott a Hungaroringen az ORFK-OBB is a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal és a házigazdával együtt 2015. március 27-én, Mogyoródon.

SAFETY-KÁR

SAFETY-KÁRPuskás Peti: "Tizenöt éve bringázom a városban, szerintem ez az egész egy életérzés. Nem szabad ugyanakkor elfelejteni, hogy bicósként nekünk is oda kell figyelni másokra.

Balatoni Bringa Körút

Balatoni Bringa KörútAhogy megjön a jó idő, végre ki lehet vinni nagyobb távokra is a cangát. Ha valaki igazán izgalmas programot akar, akkor a válasz szinte adja magát: tekerje körbe a Balcsit!

Megfelelő felszerelés

Megfelelő felszerelésA kerékpárra egy csomó mindent fel kell szerelni, ha biztonságosan akarunk közlekedni.

Itt a tavasz, elő a bringákkal!

Itt a tavasz, elő a bringákkal!Bringázni egyszerűen szuper. A bicaj csöndes, gyors, nem szennyezi a környezetet és benzin helyett a rajtunk lévő felesleggel táplálkozik.

Tedd láthatóvá a nagyit! – A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata

Tedd láthatóvá a nagyit! – A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázataPályázatunkra olyan fotókat és videókat várunk, amelyek szüleink, nagyszüleink biztonságos gyalogos- és kerékpáros-közlekedését mutatják be. Vedd rá a családod, hogy biztonságosan közlekedjen, fotózd vagy videózd le, és küldd be pályázatunkra!

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzik

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzik20 év után a Budapest Parkban adja utolsó koncertjét a Heaven Street Seven augusztus 1-jén. Két évtized egy koncertbe csomagolva.

New York szövegládái a Parkban diktálják az ütemet

New York szövegládái a Parkban diktálják az ütemetHip-hop őrület, lazaság, egy csipetnyi Amerika és a Wo-Tang Clan uralja július 7-én, kedden este a Budapest Park színpadát. Szókimondó frázisokban és rapperekben biztosan nem lesz hiány.

Első 1 2 3 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság