Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A HS7 a Budapest Parkban búcsúzik

20 év után a Budapest Parkban adja utolsó koncertjét a Heaven Street Seven augusztus 1-jén. Két évtized egy koncertbe csomagolva.

Megszűnik a Heaven Street Seven, a 2000-es évek egyik legsikeresebb és legnépszerűbb gitárpopzenekara – jelentették be ez év elején. Szűcs Krisztián, a HS7 frontembere szerint "amit megcsinálhattunk együtt, azt megtettük, emiatt döntöttünk úgy, hogy befejezzük működésünket". A rajongók számára a szomorú hírt klubkoncertek, fesztiválfellépések követték és követik azóta is, a zenekar kísérletet tesz arra, hogy augusztusig bejárja pályafutásának fontosabb helyszíneit.

Augusztus 1-jén azonban elbúcsúznak a közönségtől a főváros legnagyobb állandó szabadtéri koncerthelyszínén, a Budapest Parkban. Ebben a formában és hangulatban utoljára szólal meg a Hol van az a krézi srác?, a Mozdulj!, a Sajnálom, a Dél-Amerika, az Ez a szerelem, a Tudom, hogy szeretsz titokban, vagy a Gesztenyefék alatt – és valami azt súgja, hogy felejthetetlen meglepetéssel is készülnek a srácok.

Te se maradj le a nyár egyik legjobb programjáról, mielőbb gondoskodj belépődről!

Ide kattintva tájékozódhatsz a Parkba vezető utazási lehetőségekről.

A Park programjait itt éred el.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság