Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Médiatalálkozó after a belvárosban

Médiatalálkozó after a belvárosbanAz október 30-i Médiatalálkozót követően afterpartyra várunk Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyére, a Morrison's 2-be.

A Groupama Aréna, ahogy még nem láttad

A Groupama Aréna, ahogy még nem láttadA DUE Kulissza Gerilla Brigádja október 19-én látogatta meg hazánk egyik legmodernebb futballstadionját. A közel egyórás idegenvezetés során a pályától kezdve, a hazaiak öltözőjén át a sky boxok egyikében is jártunk.

Tehetséggazdagító program fiatal tehetségeknek

Tehetséggazdagító program fiatal tehetségeknekA MATEHETSZ idén új, tehetséggazdagító programot indít Magyar Templeton Program néven, melyre kivételes fiatal magyar tehetségek jelentkezését várják. A jelentkezés meghosszabbított határideje a 10-19 éveseknek október 31., a 20-29 éveseknek pedig november 15.

A TV2 Csoport újra keresi a hétköznapok kis hőseit

A TV2 Csoport újra keresi a hétköznapok kis hőseitDiákjai rendszeresen önkénteskednek? Gyakran segítenek másoknak? Aktív tagjai a diákközösségeknek? Ők a TV2 Csoport nagysikerű „Süss fel nap!” elnevezésű programjára jelentkezhetnek, melyben a mindennapok kis hősei kerülnek a középpontba. Az első helyezett egymillió forintos támogatásban részesül!

Csatlakozz a Magyar Templeton programhoz!

Csatlakozz a Magyar Templeton programhoz!Már kiváló eredményeid vannak? Szívesen tennél még többet, hogy megvalósítsd a terveidet és a tehetségeddel mások boldogulását is elősegítsd? Több tudományterületen is tevékenykedsz? Te lehetsz az egyik kiemelkedő tehetség, akit az elsőként Magyarországon indított tehetséggondozó programba keresnek.

Csatlakozz elsőként a Magyar Templeton Programhoz!

Csatlakozz elsőként a Magyar Templeton Programhoz!Jók a képességeid és szereted az izgalmas teszteket? Tele vagy ötletekkel, de még nem döntöttél, merre tovább? Örülnél, ha hozzád hasonló tehetséges fiatalokkal egy támogató, kreatív közösséghez tartoznál? Itt az alkalom, hogy kibontakoztasd a tehetséged egy rád szabott tehetséggondozó programban.

A TV2 Csoport újra keresi a hétköznapok kis hőseit

A TV2 Csoport újra keresi a hétköznapok kis hőseitSzeretsz önkénteskedni? Gyakran segítesz másoknak? Aktív tagja vagy a közösségednek? Itt a lehetőség, hogy jelentkezz a TV2 Csoport nagysikerű „Süss fel nap!” elnevezésű programjára, melyben a mindennapok kis hősei kerülnek a középpontba. Az első helyezett egymillió forintos támogatásban részesül.

Tedd láthatóvá a nagyit! – Október 18-ig meghosszabítva!

Tedd láthatóvá a nagyit! – Október 18-ig meghosszabítva!A nagy érdeklődésre való tekintettel október 18-án éjfélig meghosszabbítottuk őszi pályázatunk beadási határidejét. Olyan fotókat és videókat várunk, amelyek szüleink, nagyszüleink biztonságos gyalogos- és kerékpáros-közlekedését mutatják be.

Töltsd a DUE Médiaügynökségénél szakmai gyakorlatodat!

Töltsd a DUE Médiaügynökségénél szakmai gyakorlatodat!Médiaszakon tanulsz, de nincs rá lehetőséged, hogy élesben is kipróbáld magad? Tele vagy érdekes írásokkal, de nem tudod, hol publikálhatnád? Részt vennél rendezvényszervezésben, megismerkednél az ügynökségi munkával? Jelentkezz 3 hónapos intenzív szakmai gyakorlati programunkra!

A menekültválságról újságírói szemmel – 14. DUE Médiatalálkozó

A menekültválságról újságírói szemmel – 14. DUE MédiatalálkozóHagyományos őszi médiatalálkozónkon megtudhatod, milyen az, ha egy újságíró ott van az események forgatagában, megmutatjuk, mitől szép és veszélyes is ez a hivatás. Mindebbe napjaink legégetőbb közéleti témája, a menekültválság eseményeiben részt vevő újságírók munkáján keresztül pillanthatsz be.

Megjelent az októberi DUE Tallózó

Megjelent az októberi DUE TallózóA 2015/2016-os tanév második DUE Tallózója a fiatal tehetségek nyomába eredt. A friss lapszámból az is kiderül, kik azok a nagy testvérek, és hogy miért jó zenét hallgatni.

Stadiontúra nem csak focirajongóknak

Stadiontúra nem csak focirajongóknakJártál már hazánk egyik legmodernebb futballstadionjában? A DUE következő kulisszajárását a Ferencvárosi Torna Clubnak is otthont adó Groupama Arénában tartjuk október 19-én.

Első 1 2 3 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság