Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Csatlakozz elsőként a Magyar Templeton Programhoz!

Jók a képességeid és szereted az izgalmas teszteket? Tele vagy ötletekkel, de még nem döntöttél, merre tovább? Örülnél, ha hozzád hasonló tehetséges fiatalokkal egy támogató, kreatív közösséghez tartoznál? Itt az alkalom, hogy kibontakoztasd a tehetséged egy rád szabott tehetséggondozó programban.

A MATEHETSZ (Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége) idén új, tehetséggazdagító programot indít Magyar Templeton Program néven, melynek célja a kivételes fiatal magyar tehetségek felkutatása, és számukra személyre szóló program kidolgozása, illetve megvalósítása. A kezdeményezés fő támogatója a Templeton World Charity Foundation. A program kifejezetten a megismerő folyamatokon, gondolkodáson alapuló tehetségterületeken kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatalokat keresi és közülük összesen 300 tehetségnek (Junior Templeton Fellow-nak) ad tehetségsegítő programot.

Regisztrálj a www.templetonprogram.hu oldalon, és 2015. október 20-ig töltsd ki mind a négy ott található online tesztet, melyek felmérik képességeidet.

A programmal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információkat a www.templetonprogram.hu oldalon találsz.


Miért jó bekerülni a Magyar Templeton Programba?

• TE LEHETSZ AZ ELSŐ: A program most itt Magyarországon valósul meg elsőként. Ez egy olyan egyedülálló pilot program, amely elsőként foglalkozik kivételes kognitív tehetségekkel.

• RÓLAD SZÓL A PROGRAM: Mind a 300 Junior Templeton Fellow egyéni, személyre szabott tehetséggondozó programot kap, amelynek összetételét az egyéni szükségletek (és a program lehetőségei) alapján határozzák meg a szakemberek.

• CSAK RÁD FIGYELÜNK: Minden tehetségnek felajánljuk az egyéni mentorálás lehetőségét. A mentorok a ma kiválóságai: akadémikusok, egyetemi professzorok, az üzleti élet meghatározó személyiségei.

• FEJLŐDHETSZ, AMIBEN SZERETNÉL: Egy éven át más egyéb mellett többféle képzésben (soft skill, nyelvi, számítógépes, pénzügyi, vállalkozói, start-up stb.), kutatási, publikációs, utazási lehetőségekben részesülhetsz, nyári táborban vehetsz majd részt.

• EGY KÖZÖSSÉG TAGJA LESZEL: Bekerülsz egy kreatív közösségbe (Junior Templeton Fellow Network), ahol folyamatosan tarthatod a kapcsolatot a többi Fellow-val, a mentorokkal.

• KAPCSOLATOKAT ÉPÍTHETSZ: Rengeteg új lehetőség és kapcsolat nyílhat meg a számodra, amelyek nem érnek véget az egy év elteltével, ezek egy életre szólhatnak, meghatározóak lehetnek.

• ELŐNNYEL INDULHATSZ AZ ÉLETBEN: Junior Templeton Fellow-nak lenni különleges előny és megtiszteltetés, amely az önéletrajzban is nagyon szépen mutat majd.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság