Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Stadiontúra nem csak focirajongóknak

Jártál már hazánk egyik legmodernebb futballstadionjában? A DUE következő kulisszajárását a Ferencvárosi Torna Clubnak is otthont adó Groupama Arénában tartjuk október 19-én.

Fotó: groupamaarena.com

A DUE Kulissza Gerilla Brigádjával egy igazán exkluzív helyre, a budapesti Groupama Arénába látogathatsz el még az őszi szünet előtt. Hazánk egyik legmodernebb futballstadionja rengeteg látnivalót és érdekességet tartogat.

A stadiontúra minimum egy órát vesz igénybe, ahol megismerkedhetsz a legújabb technikai megoldásokkal működtetett épületkomplexummal, betekintést nyerhetsz a VIP területekbe, az öltözőkbe, a Fradi Múzeumba, a Sky Boxokba és egyéb, a Stadion életében fontos helyszínekre.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az első 20 fő jelentkezését érkezési sorrendben dolgozzuk fel és igazoljuk vissza. A jelentkezéshez küldd el a due@due.hu e-mail címre neved, telefonszámod és iskolád nevét október 11-én éjfélig. A résztvevőktől egy-egy írásos vagy iskolarádiós beszámolót kérünk a sajtóbejárást követően.

Helyszín: Groupama Aréna (1091 Budapest, Üllői út 129.)
Időpont: 2015. október 19. hétfő, 15:30

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság