Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A TV2 Csoport újra keresi a hétköznapok kis hőseit

Szeretsz önkénteskedni? Gyakran segítesz másoknak? Aktív tagja vagy a közösségednek? Itt a lehetőség, hogy jelentkezz a TV2 Csoport nagysikerű „Süss fel nap!” elnevezésű programjára, melyben a mindennapok kis hősei kerülnek a középpontba. Az első helyezett egymillió forintos támogatásban részesül.

A sikeres program idén ősszel folytatódik, ezúttal a mindennapok kis hősei kerülnek a középpontba. Azokról a 14 év alatti gyerekekről van szó, akik valami jelentőset tesznek azért, hogy jobb legyen a világ: rendszeresen segítenek a rászorulókon, adománygyűjtést szerveznek vagy részt vesznek benne, gyakran végeznek önkéntes munkát, szemétszedéssel óvják környezetüket. Ha magadra ismersz, akkor november 8-ig jelentkezhetsz a www.tv2.hu/sussfelnap oldalon a „Süss fel nap!” programra!

A legjobb 10 pályázat a médiacsoport műsoraiban mutatkozik be egy-egy műsorvezető közreműködésével. Ezt követően a nézők szavazással fejezhetik ki szimpátiájukat a TV2 Facebook oldalán, valamint a csatorna saját fejlesztésű TV2 Live applikációján keresztül. Az összes bemutatkozó anyag adásba kerülése után a program kuratóriuma rangsort állít fel, amelyet a nézői szimpátiaszavazás eredményével összesítenek. Az így kialakult sorrend első helyezettje a TV2 Csoport 1.000.000 Ft-os támogatásában részesül.

A TV2 Csoport kötelességének tekinti, hogy kivegye a részét a társadalmi felelősségvállalás feladataiból, ezért elkötelezett a gyermekek védelmét illetően. Fontosnak tartja jövőjüket és esélyegyenlőségük biztosítását. Ennek jegyében hívta életre 2013-ban „Süss fel nap!” elnevezésű kezdeményezését, amely két egymást követő évben CSR Best Practice, valamint Arany Aposztróf díjat is nyert.


A kuratórium tagjai:

Yvonne Dederick – a TV2 Csoport társtulajdonosa, ügyvezető igazgató
Gerendai Károly – a Sziget Fesztivál alapítója, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója, a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjének kitüntetettje
Hozleiter Fanny (Mosolyka) –  boldogságkutató, Aranykönyv- és Esélyegyenlőségért-díjas író, motivációs előadó
Marsalkó Dávid – a 2004 óta működő, többszörös Fonogram-díjas Halott Pénz zenekar alapító frontembere
Rost Andrea – Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes
Simon Zsolt – a TV2 Csoport társtulajdonosa, ügyvezető igazgató
Szinetár Dóra – Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság