Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Megvannak a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt nyertesei!

Megvannak a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt nyertesei!Lezárult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 2. kvíz. A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon élő döntőben mérhették össze tudásukat a fiatalok és versenyezhettek a fődíjért.

Megvan a NETBiztos Pályázat 2019 győztese

Megvan a NETBiztos Pályázat 2019 győzteseHogyan lehet gátat szabni az online zaklatásnak? Többek közt ezzel a témával is foglalkozott a DUE Médiahálózat és a Telenor közös NetBiztos pályázatának nyertesei, akiket a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján díjaztak május 28-án.

Elkezdődött az év legnagyobb ifjúsági média fesztiválja!

Elkezdődött az év legnagyobb ifjúsági média fesztiválja!Exkluzív programok és beszélgetések, díjzápor és teszt döntők a belváros szívében, az Akvárium klubban. Elkezdődött a 26. Országos ifjúsági Sajtófesztivál, a program 18 óráig tart.

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra TesztVéget ért a Nagy Diák Versenykultúra Teszt is a 2019. május 28-án a budapesti Akvárium Klubban tartott középdöntővel és döntővel. A Sajtófesztivállal egyidőben rendezett döntőn több százan drukkoltak a legjobb versenyzőknek. Részletek hamarosan!

Lezárult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt első online fordulója

Lezárult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt első online fordulójaLezárult a Nagy Diák Médiaismereti Teszt első online fordulója. E-mailon értesítjük, azokat akik részt vehetnek a középdöntő online fordulóba.

Versenykultúra Teszt Help Desk: Mindennapi verseny

Versenykultúra Teszt Help Desk: Mindennapi versenyA verseny mindannyiunk életében jelen van. Az élet folyamatosan versenyhelyzetek elé állít minket, még ha az adott pillanatban nem is tekintünk a szóban forgó eseményre megmérettetésként.

Nagy Diák Filmteszt: megvan a győztes!

Nagy Diák Filmteszt: megvan a győztes!Közel 19 ezer játékos közül Kéri Anna Katica nyerte meg a harmadik Nagy Magyar Filmtesztet. A keszthelyi gimnazista lány, hatalmas tudása annak köszönhető, hogy szabadidejében rengeteget olvas magyar filmekről. A díjakat Káel Csaba kormánybiztos adta át a nyerteseknek.

Ha mégis elakadnál a vásárláskor

Ha mégis elakadnál a vásárláskorHa mégis gondod támadna a vásárlás során, és a vitád nem tudod rendezni az eladóval, fordulhatsz a fogyasztóvédőkhöz. 2019. november, DUE Online

Csináljunk divatot a láthatóságból, hisz az életünk múlhat rajta

Csináljunk divatot a láthatóságból, hisz az életünk múlhat rajtaÖsszekapcsolható-e a közlekedésbiztonság a divattal? Hisz nem túlzás azt mondani, hogy mindkettő a feltűnésről szól – csupán az élet két különböző területén.

Már nyelvtanuláshoz is használható a Diákhitel!

Már nyelvtanuláshoz is használható a Diákhitel!A továbbtanulásban nagy segítséget jelentő Diákhitel október 1-től már a nyelvtanuláshoz is felhasználható elemmel bővült. Magyar Péterrel, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatójával áttekintjük, hogyan és miért igényelhető az immár háromféle Diákhitel.

Mit mutatsz a virtuális világban?

Mit mutatsz a virtuális világban?Mint a való életben, az online világban is sokszor saját magunk legnagyobb ellenségei vagyunk. A sok megosztott kép, információ, becsekkolás, vagy csak egy-egy sima poszt annyi mindent árul el rólunk, amennyi egy egész titkosszolgálati akta megtöltésére elég lenne. 2019. augusztus, DUE Online

Mi történhet?

Mi történhet?Az online térben meggyőzőnek tűnő ismeretlenekkel való találkozás szerencsétlen kimeneteire hívjuk most fel a figyelmet. Ezek mind a való életből ismert személyekkel is megtörténhetnek, ezért különösen hasznos, ha képben vagy, mire figyelj. 2019. július, DUE Online

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság