Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE karácsony 2018

Ünnepeljünk együtt és zárjuk le együtt a 2018-as évet! A DUE karácsonynak ezúttal a Budapesti Új Nemzedék Központ ad majd helyet, ahol közösen tölthetünk el egy délutánt, hiszen DUE Klubbon is részt vehettek ezen a napon!

Az év vége közeledtével mi sem lenne jobb, mint egy utolsó nagy dués rendezvény, vagyis a ha pontosabbak  akarunk lenni kettő!

A DUE karácsony 16:30-as kezdéssel startol, ahol egy ünnepélyes keretek között átadjuk az idei évben is a Silver kártyákat, azoknak, akik a legtöbbet tettek a DUE Médiahálózatért. Ezen kívül a két műsorveztő, akik ezúttal Novák Henrietta és Klock-Balog Péter lesznek. A rendezvényen több dues produkciója is helyet kap a programok között. 

DE! Az idei évben egy új díj is helyet kap a repertoárba, ami nem más mint: az Év DUE-sa. A közönségszavazás által kiválasztott önkéntes az lehet, aki a 2018-as évben a legaktívabb és leglelkesebb és legelhivatottabb volt.

Természetesen, a tradicók jegyében 2013-ban alapított Kaczián Gábor-emlékdíjat idén is, a december 7-i DUE-karácsonyon adja át az egyesület vezetősége annak a DUE-tagnak, aki példaértékű munkájával sokat tett a közösségért.

18:30-tól pedig az év utolós DUE Klubját is megtartjuk, ahol megismerkedhettek közelebről azokkal az emberekkel,- akiket már ugyan jónéhányan ismertek-, akik az irodában dolgoznak és azért ténykednek, hogy több sikeres Nagy Diák Tesztet bonyolítsunk le vagy azért izgulnak a hónap végén, hogy a Tallózóban minden a helyére kerüljön. Bepillantást nyerhettek, az egyesület marketing és sales tevékenységébe és abba is, hogy hogyan működik az egyesület mögött álló DUE Médiaügynökség.

A két program fő célja, hogy találkozhassunk egymással és feleleveníthessük a közös táboros, afteres és a megannyi program  emlékeit, élményeit. Illetve, fontos az is, hogy vegyünk egy nagy levegőt és tervezzük meg közösen a a DUE 2019-es évét!

Minden DUE-tagot szeretettel hívunk és várunk és kérünk, hogy a részvételi szándékát jelezze a due@due.hu címen, "DUE-Karácsony" jeligével.  A 2018-as DUE-karácsony időpontja tehát december 7. Kezdés 16:30. A helyszín pedig Budapest, Királyi Pál utca 6. az az a budapesti Új Nemzedék Központ! 

Már most írd be a dátumot a naptáradba, nehogy lemaradj róla! 

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság