Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ajándéközön a Civilfaluban - EFOTT első nap

Tegnap, miután az EFOTT-on fesztiválozók sátraival megtelt a Velencei-tó partja, a Civilfalu is benépesült.

Ha olyan fesztiválozó vagy, aki nem csak arra hajt, hogy minél több koncerten legyen ott, hanem arra is, hogy sok-sok apró ajándékot gyűjtsön össze, akkor gyere a Civilfaluba. Twisterrel vagy Európa térkép kirakásával napszemüveget, kalapot, kulcstartót nyerhetsz, sok helyen egy rövid kérdőív, teszt kitöltéséért jár az ajándék.

Nálunk természetesen dués kérdőívet tölthetsz ki. Minden nap fél hatkor egy dués bögrét sorsolunk ki azok között, akik helyesen töltötték ki totónkat. Már tegnap is, a hőség ellenére sokan játszottak, és szinte mindenki eltalálta a helyes válaszokat. A játék és sorsolás tegnapi nyertese Molnár Gábor volt.

Emellett az EFOTT-on szinte egyedül nálunk kaphatsz olvasnivalót, természetesen DUE Tallózót, és vásárolhatsz könyveinkből.

Csütörtök délután Kecskeméti Dávid szabadúszó fotográfus mutat izgalmas titkokat a fotózás rejtelmeiből – többek között megnézheted, hogy egy tál bármilyen ételről hogyan lehet nyálcsurgató képeket készíteni.

A Civilfalu közvetlen szomszédságában (a Civilfalu népét is ellátva zenével) egész nap megállíthatatlanul játszik a Heineken strand DJ-je, és akiket nem riaszt el a forróság, a homokos pályákon focizhatnak, röplabdázhatnak kifulladásig.

Este a Rauch sátorban a meleg ellenére óriási tömeg tombolt a Balkan Fanatikra és a Compact Discora, de a többség még így is a nagyszínpadnál várta kedvenceit: a Belga-t, a Brains-t, és a bulit záró Freestylers koncertjét.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság