Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Elmosta az eső a DUE sátrat – EFOTT második nap

Csütörtök este, a fesztivál második napján az egész napos hőség után hatalmas vihar csapott le az EFOTT népére.

 

Tegnap délután Kecskeméti Dávid szabadúszó fotográfus még verőfényes napsütésben érkezett a fesztiválra, és kiscsoportos foglalkozásokat tartott a fotózás iránt érdeklődőknek.

Már ekkor mindenki a viharjelzésről beszélt. Este pedig megérkezett a várva várt frissítő – csúnya vihar formájában. Ekkora égszakadásra azonban senki sem számított. A kora esti jeges eső elől mindenki a Rauch és a BME sátrakba menekült, ahol a koncerteket áramszünetek szakították meg. Eközben kint tombolt a vihar, elsöpörte a szabadtéri színpadok koncertjeit, és a Civilfalut, többek között a DUE sátrát is.

A szervezőknek ma délutánig sem sikerült helyrehozni a károkat, így ideiglenesen a BME sátrába költöztünk. Remélhetőleg holnap, a fesztivál utolsó napján ismét a Civilfaluban várhatjuk az érdeklődőket.

Pénteki vendégünk Pál Zsombor újságíró, aki tanácsokkal látja el az ide látogató fesztiválozókat, és velünk maradt Kecskeméti Dávid is, hogy még többekkel szerettesse meg a fotózást. Holnap Korpa Melindát várjuk, aki a videózáshoz ad tippeket az EFOTT közönségének.

Tegnap éjjel a kempingben is kidőlt és beázott sátrak fogadták a lakókat. A szabadtéri programok ugyan nem a tervek szerint alakultak, hiszen a vihar azok közül is sokat elmosott, de tizenegy óra után amit csak lehetett, pótoltak, vagy másik helyszínen tartottak meg. Így a Tankcsapda sem hagyta cserben a fesztiválozókat, és koncertjükkel kárpótoltak mindnyájunkat az időjárás okozta „kellemetlenségekért”.

Médiatár

DUE az EFOTT-on

2012-ben először a DUE is ott volt az EFOTT-on.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság