Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Karácsony jutalmakkal és cipősdobozokkal

2012-ben ismét új és különleges helyszínen tartottuk a DUE karácsonyi ünnepségét. December 7-én este a budapesti Szimpla Kertben találkoztunk rég nem látott dués barátainkkal szendvicsek, sütemények és forralt bor társaságában.

 

Szayly József és Balázs Géza, a DUE alelnökei köszöntötték a megjelenteket, Kecskés István, a DUE elnöke pedig videó üzenetet küldött, mivel munkája távol tartotta az eseménytől. Herczeg Zsolt közreműködésével visszatekintettünk 2012 legemlékezetesebb pillanataira. Felidéztünk többek között az idei számtalan Kulissza Gerilla Brigád programunkat, a vásárhelyi hétvégét, a Sajtófesztivált, és a Médiatábort is.

Ezt követően a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös „Arcok a jövőből” című portrépályázatának eredményhirdetése következett. A díjakat Bednárik András, a Diákhitel Központ kommunikációs munkatársa adta át. A pályázat eredményét itt megnézhetitek, a legjobbnak ítélt képeket pedig itt találjátok.

Most sem maradt el a legaktívabb duésok jutalmazása. Azok a lelkes tagjaink, akik idén is segítették munkákat a rendezvényeken, standolással, pakolással, szórólapozással, valamint a DUE Tallózó és DUE Rádió legkitartóbb munkatársai silver sajtóigazolványt kaptak. Az okleveleket és a kártyákat dr. Balázs Géza és Szayly József, a DUE alelnökei adták át. 2012-ben kiemelkedő teljesítményéért díjaztuk Batíz Rékát, Juhász Bálintot, Lazáry Fannit, Kocsmár-Tóth Istvánt, Nagy Zsoltot, Pintér Szabolcsot, Tóth Enikőt, Tóth Tas Pétert, Weyde Szandrát; a DUE-ért végzett eddigi munkájáért pedig Turányi-Vadnay Szabolcsot.

Silver igazolványt nem csak az elnökség jutalmaként kaphatnak DUE-tagok: 10 év folyamatos tagság után bárki igényelheti magának. Így idén a díjazottakon kívül a következők vehették át régi tagságuk után kérhető silver kártyáikat: Ancsin Attila, Árpás Krisztina, Berner Csaba, Farkas László Tamás, Habók Lilla, Kovácsné Gergely Julianna, Leskó György, Simkó Éva, Szemler Gábor, Valkóné Kovács Márta.

A jutalmak átadása után Szayly József és Balázs Géza, a DUE alelnökei bejelentették, hogy új díjat alapítanak. A DUE egykori titkárságvezetője, Kaczián Gábor emlékére hozzák létre a Kaczián Gábor Emlékdíjat, amelyet kiemelkedő közösségi tevékenységéért kaphat meg évente egy-egy DUE-tag.

Az ünnepi program egy jótékonysági akcióval folytatódott: Herczeg Zsolt, a DUE elnökségi tanácsadó testületének tagja kezdeményezésére a DUE csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány cipősdoboz-akciójához. A DUE-karácsonyra érkezők szép számmal hoztak magukkal cipősdobozokat és belevaló ajándékokat, amelyeket az este folyamán együtt csomagoltak be. Összesen 24 ajándékdoboz készült, ennyi gyereknek idén csak a duésok adnak ajándékot.

Közben előkerültek a szendvicsek, sütemények, és hajnalig beszélgettünk, nevettünk és nagyon örültünk, hogy újra együtt ünnepelhetünk.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság