Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Megszületett az "Arcok a jövőből" fotópályázat eredménye

Eredményt hirdettek a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös portrépályázatán.

 

A versenyre 14-22 év közötti fiatalok nevezhettek két kategóriában. A feladat az volt, hogy a fiatalok mutassák meg, hogy milyennek képzelik a jövő „arcait”. A pályázatra közel 100 pályázó több mint 150 portrét küldött.

Az Arc poétika kategóriában szakmai zsűri döntött a legjobbnak ítélt képről. A zsűri tagjai: Imre Zita (a Diákhitel Központ Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója), Pál Zsombor (újságíró, kommunikációs szakember), Kruzslicz Dávid (televíziós szerkesztő) és Kecskeméti Dávid (sajtófotó-díjas fotóriporter). A zsűri Vörös Roland – Chill Child képét ítélte a legjobbnak.

A Kép-más kategóriában a DUE Facebook-oldalán lehetett szavazni a legjobb portréra. A legtöbb lájkot, több mint 1500-at, Kiss Norbert – Fény nélkül alkotása kapta. 

A nyeremény mindkét kategóriában 1-1 iPad2 volt, amelyet a nyertesek 2012. december 7-én a  DUE Karácsonyi partiján vehették át a Szimpla Kertben.

A legjobb pályamunkákat a DUE Tallózó januári számában is bemutatják a nagyközönségnek, de megtekinthetőek az interneten is.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság