Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Miért választja egy fiatal a DUE-tábort?

Többen már idén jelentkeznek a DUE jövő nyári médiatáborába, és ahogyan az alábbi indoklásokból kitűnik, nem csupán a gáláns előfoglalási kedvezmény miatt.

 
Béry Sára (képünkön)"Mindig rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodom. Tíz feledhetetlen napot tölthetek el egy fantasztikus családdal."
 
Vida Zsanka: "Szeretném fantasztikus emberekkel tölteni 2017 nyarát, és erre az egyik legjobb lehetőség a DUE-táborban vár."
 
Erdélyi Bíborka Zsófia: "Azért jelentkeztem a DUE-táborba, mert végre kiszakadhattam az unalmas hétköznapjaimból. Rengeteg új embert ismerhettem meg és sok hasznos tapasztalatot is szerezhettem." 
 
Szabó Stefi: "Azért jelentkeztem már most a DUE-táborba, mert tudom, hogy 2017-ben is ez lesz az év legjobb tíz napja."
 
Kovács Orsi: "Negyedik éve ez az a tíz nap, amit egész évben várok. A barátaimmal lehetek, új embereket ismerhetek meg, jól érzem magam, és még tanulhatok is."
 
Velek Domonkos: "Szeretném újra átélni azokat az élményeket, amiket legutóbb, mert nekem a legszenvedősebb éjszakától a leghosszabbig hiányzik minden."
 
Ujvári Bence: "Azért jelentkeztem a jövő évi DUE-táborba, mert az idei az életem egyik legnagyobb élménye volt."
 
Bodor Júlia: "Erre vártam egész évben. Az év legjobb tíz napját nyújtja ez a közösség. Vétek kihagyni bármikor is."
 
A DUE XXXVII. Országos Kommunikációs és Média Szaktáborát 2017. július 7-16. között rendezzük meg a balatonszárszói Lepkeházban. Azok a DUE-tagok, akik már voltak ebben a médiatáborában és még idén befizetik az előleget, majdnem féláron jöhetnek jövőre. Természetesen az újak jelentkezését is várjuk! Ide kattintva minden fontos információt elolvashatsz. Mutasd meg a szüleidnek is! A táborvezetővel itt, egy-egy szakmai vezetővel pedig itt és itt olvashatsz interjút. Figyelmedbe ajánljuk a DUE Facebook-oldalát és Facebook-csoportját is.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság