Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Készülj a nyárra a DUE Tallózóval!

Vakációs ötletek, tuti tippek nyárra, egészséges életmód, az antikváriumok titkai és tehetséges fiatalok várnak a május-júniusi DUE Tallózóban. Címlapon Gönczi Gábor, a Tények egyik új műsorvezetője. A 23. Sajtófesztivál vendége mesél a médiában eltöltött közel két évtizedéről is.

Májusban is friss és ropogós a DUE Tallózó. A tanév utolsó, összevont lapszámában rengeteg hasznos olvasnivalóval készültünk. Nyakunkon a nyári szünet, ezért az új lapszám bővelkedik vakációs ötletekben és tuti tippeket is olvashatsz arról, mivel érdemes eltöltened a szünidőt.

A címlapinterjút Gönczi Gáborral, a Tények egyik új műsorvezetőjével készítettük. Mennyire ismered őt? Mikor és miért döntött úgy, hogy tévés-újságíró lesz? Hogyan változott meg a televíziózás az utóbbi, közel két évtizedben, mióta a képernyőn látható? Ezekre és sok más kérdésre is választ kapsz a DUE Tallózó legfrissebb számából.

Mi is szeretjük a fesztiválokat, ezért összegyűjtöttük néhány nyári programról gondolatainkat, hogy megkönnyítsük a választást, ha elbizonytalanodtál, melyikre vált napijegyet vagy bérletet. A DUE Tallózó május-júniusi lapszámában is megismerkedhetsz két tehetséges fiatallal: Doroghy Szabolccsal, akinek a tánc és Martincsák Katával, akinek a rajzolás az élete.

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, DUE Médiatábor, balesetmentes közlekedés, interaktív oktatás, internetbiztonság, tudatos vásárlás és minden, ami DUE – a DUE Tallózó legfrissebb számában.
 

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon, a Táblamagazinon és a Dimagon is!

A május-júniusi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság