Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A Scooter magasra tette a lécet

Fergeteges, telt házas koncertet adott a Scooter. A hazánkban a legkedveltebb külföldi együttesek között számon tartott német csapat ismét nagyot villantott a Budapest Parkban.

Fotó: Kereki László

A koncert előtt a Kerozin borzolta a kedélyeket és fűtötte a hangulatot április 30-án. A résztvevők csak jöttek és jöttek megállíthatatlanul, hogy végighallgassák kedvenc dallamaikat. Gyermeki izgalommal vártuk már az elektronikus zene egyik legjobbjának számító Scooter fellépését. Hirtelen annyian gyűltünk össze a Budapest Park deszkáin, hogy egy gombostűt sem lehetett leejteni. Nyugodtan kijelenthetjük, a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye megtelt majális előestéjén.

Amint felcsendült az első várva várt dallam, a nagyérdemű üdvrivalgásban tört ki, és a jóval hátrébb állók is elindultak a nagyszínpad irányába, hogy ha csak pár méterről is, de közelebbről lássák és hallják kedvencüket. A másfél órás nagykoncertet idén is megállás nélkül tombolta végig a Budapest Park közönsége, aki a 2015-ös szuperkoncert után szombaton is élőben hallgathatta végig Magyarországon a Scooter slágereit, és kísérhette figyelemmel a látványos színpadi produkciót.

A Scooter az április 30-i fellépésével túlszárnyalta a tavalyit, és bizony magasra tette a mércét, hiszen mind a résztvevők számában, mind pedig élményben a maximumot nyújtotta. Bízunk benne, hogy 2017-ben is találkozunk!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság