Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Pályázatírás felsőfokon – civileknek

Pályázatírás felsőfokon – civileknekMásodik alkalommal tartott előadássorozatot a Civil Kommunikációs Akadémia 2011. január 19-én. Ezúttal két újságíró, Herczeg Zsolt (InfoRádió) és Kruzslicz Dávid (RTL Klub) is adott tippeket a civil szervezeteknek, hogyan tudnak esetleg bekerülni a médiába.

A public relations, amire miért nincs pénz? Kik leszünk a webkocsmában?

A public relations, amire miért nincs pénz? Kik leszünk a webkocsmában?A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) második évben indította Civil Kommunikációs Akadémiáját a magyarországi civil szervezetek számára. Három alkalmon keresztül 4-4 előadó képzi a civileket a jobb kommunikáció érdekében.

A segítés pszichológiája

A segítés pszichológiájaMásodik alkalommal tartott előadássorozatot a Civil Kommunikációs Akadémia 2011. január 19-én. Ezúttal két újságíró, Herczeg Zsolt (InfoRádió) és Kruzslicz Dávid (RTL Klub) is adott tippeket a civil szervezeteknek, hogyan tudnak esetleg bekerülni a médiába.

Közösségépítés és nyílt társadalom – internetes kommunikáció

Közösségépítés és nyílt társadalom – internetes kommunikációA Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) második évben indította Civil Kommunikációs Akadémiáját a magyarországi civil szervezetek számára. Három alkalmon keresztül 4-4 előadó képzi a civileket a jobb kommunikáció érdekében.

Civilek a Médiatalálkozón

Civilek a MédiatalálkozónHogyan jutnak el a civilekhez az EU-s információk? Hogyan lehet pályázni az EU-nál? Magyarország soros elnöksége kihatással lesz-e a civil szervezetek életére? Közelebb kerülnek-e a magyar civilek „a tűzhöz”? Hogyan lehet több támogatáshoz jutni?

Civilek a Médiatalálkozón

Civilek a MédiatalálkozónHogyan jutnak el a civilekhez az EU-s információk? Hogyan lehet pályázni az EU-nál? Magyarország soros elnöksége kihatással lesz-e a civil szervezetek életére? Közelebb kerülnek-e a magyar civilek „a tűzhöz”? Hogyan lehet több támogatáshoz jutni?

Újságíró-ismeretek kezdő és civil újságíróknak

Újságíró-ismeretek kezdő és civil újságíróknakAz Újságíró-ismeretek kezdő és civil újságíróknak című könyvünk a Civil Kommunikációs Akadémia programjának keretében jelent meg 2010-ben. A könyv bemutatóját az Akadémia zárókonferenciáján tartottuk.

Civil találkozó a Sajtófesztiválon

Civil találkozó a SajtófesztiválonA Sajtófesztivállal egy időben és helyszínen, 2010. május 14-én 10 órától a budapesti Millenáris Fogadóban rendezi meg a DUE a Civil Kommunikációs Akadémia zárókonferenciáját. A november óta tartó képzésen 49 civil szervezet vett részt.

Keresd a legforróbb pontot!

Keresd a legforróbb pontot!2010. január 20-án délelőtt Szilágyi Árpád, a Magyar Rádió Net-Idők című műsorának szerkesztője „Az igazi civil média: az internet” címmel tartott előadást a Barabás Villában a DUE Civil Kommunikációs Akadémiáján.

Civilek a médiában

Civilek a médiában2010. január 13-án délelőtt a 12. kerületi Barabás Villába, Barabás Miklós festőművész gyönyörűen felújított és kibővített egykori otthonába invitáltunk civil szervezeteket.

Hogyan írjunk pályázatot?

Hogyan írjunk pályázatot?Ehhez kaptunk tanácsokat dr. Gádor György jogásztól 2010. január 27-én. A Közép-Magyarországi Regionális Tanács vezetőjének nagy gyakorlata van a pályázatírásban és az elbírálásban is. Mint elmondta, a pályázati piac „elszürkült”, mindenki igyekszik „betagozódni”, megfelelni a kiírók igényeinek.

PR és marketing a civil szervezetek világában

PR és marketing a civil szervezetek világábanTeregettek már valaha kertben? – kezdte előadását Ferling József PR szakember a Civil Kommunikációs Akadémia 2010. január 27-i képzési napján. „Ugye, nem mindegy, mit tereget az ember a szomszéd felőli oldalra? Persze, hogy a fiam legjobb márkás pólóját."

Első 1 2 3 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság