Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Partra magyar!

Partra magyar!Egészen pontosan a Balatonpartra, Balatonfenyvesre, ahol pénteken elkezdődött a DUE Médiahálózat XXIX. Kommunikációs és Média Szaktábora, ahonnan a Rádió7 és a promenad.hu két munkatársa, Blaskovics Dávid és Marton Sándor élőben jelentkezik minden nap.

Roma és roma között is van különbség

Roma és roma között is van különbség"Sokkal több közös van bennünk, mint azokban, akiket egy repülőtéren hoz össze a sors” – hangzott el a DUE-tábor Ütközések című első esti műsorában vasárnap este, melyet a CsoPont az antidiszkrimináció jegyében készített el.

Szakembert hívtunk

Szakembert hívtunkNem kell megijedni, nem egy elromlott eszköz okozott problémát a DUE-tábor lakóinak, hanem egy, a televíziózás világában jártas szakember érkezett hozzánk, hogy bevezessen minket a tévézés kulisszatitkaiba. Kedden délután H. Bíró László, a TV2 Babavilág című műsorának producere vedégeskedett nálunk

Szépek vagyunk és jók

Szépek vagyunk és jókA DUE-táborokban a hagyományokhoz hűen idén is kiosztották a Tábor Embere és a Tábor szépe díjat. A hagyományokhoz hűen a trófeákat a záróbuli előtti napon, pénteken adták át a nyerteseknek.

Szituációs játékot játszottunk

Szituációs játékot játszottunkHétfőn délben rendeztük meg az első szituációs játékot a DUE Médiahálózat Kommunikációs és Média Szaktáborában, melynek résztvevői a Korpa Melinda és Árgyellán Edina által vezetett CsoPont rádiós-újságíró csoport volt. A DUE Online Herczeg Zsoltot kérdezte a részletekről.

A tábori Tarantino

A tábori TarantinoCsak ezen a néven emlegetik Kupás Gábort a Beep TV egyik csoportvezetőjét, aki részben saját alkotásaiból rendezett filmestet a DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában vasárnap este. A vetítés után Kupi készségesen válaszolt a DUE Online kérdéseire.

Unod a FASÍRT?

Unod a FASÍRT?Az idén is titokzatos plakátok lepték el a tábort. A tavalyi RECE? őrület után egy leleményes táborlakó ismét fejtörést okoz társainak. A DUE Online kiderítette mi áll a dolgok hátterében. A részleteket a folytatásban olvashatod.

Vásárhelyről az RTL Klubba

Vásárhelyről az RTL KlubbaÍgy is jellemezhetnénk Kruzslicz Dávid karrierjét, aki Hódmezővásárhelyen született, jelenleg pedig az RTL Klub Híradójának szerkesztője és a Házon kívül magazin riportere. Ő is együtt táborozik közel száz diákújságíróval Balatonfenyvesen!

A virágbéke tábora

A virágbéke tábora A virágbéke tábora – ezt a nevet adta az idei Kommunikációs és Média Szaktábornak dr. Balázs Géza, a DUE Médiahálózat alapító alelnöke. Az elnevezés a tábori számháborúval függ össze, mely idén az „első virágháború” nevet viselte, mivel ez alkalommal számok helyett virágneveket használtunk!

Útba estek jövet-menet

Útba estek jövet-menet"Tizenhét éve kezdtem el táborba járni, de idén nem tudok eltölteni veletek tíz napot. Sokan azt mondják, hogy nem tudom, mit hagyok ki. Dehogynem. Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy miről maradok le." Kecskés István DUE-elnök köszöntője.

Újságíró vagy! - normatív gyorstalpaló a táborban elvárt viselkedésről

Újságíró vagy! - normatív gyorstalpaló a táborban elvárt viselkedésrőlÚjságíró vagy, viselkedj is úgy. Ne hazudj, és ne gázolj bele senkibe. Ha mégis megtetted, akkor helyesbíts és kérj bocsánatot. Ne politizálj, mert az a táboron kívül sem sok mindenkit érdekel, itt aztán meg pláne.

Restart: Tábor újraindítva

Restart: Tábor újraindítvaSe Nádas, se alkohol, se éjszakai limonádés traccsparti a barátokkal. Tudunk ezek mellett a DUE-táborban létezni? A jó DUE-s idén este 11 órakor aludni megy. Vagy nem?

Első 1 2 3 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság