Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Unod a FASÍRT?

Az idén is titokzatos plakátok lepték el a tábort. A tavalyi RECE? őrület után egy leleményes táborlakó ismét fejtörést okoz társainak. A DUE Online kiderítette mi áll a dolgok hátterében. A részleteket a folytatásban olvashatod.

 

Az idei táborban először Kecskeméti Dávid, a Vizuális Kommandó csoportvezetője indította el a falragaszok készítését. Kommentár nélkül című műve burkoltan környezettudatos magatartásra szólított fel néhány táborozót, akik egy átmulatott este után hatalmas szeméthegyet hagytak maguk után. Dávid elérte célját, hiszen a plakát hatására eltakarították az ocsmányságot.

                                                                          

Alig pár napja újabb plakát köszön ránk a falakról, az Unod a FASÍRT? felirattal. Megkértük a képen szereplő Bacsu Dénest, hogy árulja el a turpisságot, de hárított, miszerint ő csupán szereplő, a készítéshez nincs köze. Többszöri kérésre sem volt hajlandó elmondani, hogy ki az értelmiszerző.

 

Az eset után nem sokkal a DUE Online fültanúja volt egy beszélgetésnek, mely alapján arra következtetünk, hogy hamarosan újabb képek bukkannak fel a nyugodt hétköznapok megzavarása végett.

Marton Sándor

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság