Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Apa, kezdődik! – Balaton Sound 2014

Téged is vár a Balaton hangja, a Balaton Sound Zamárdiban 2014. július 10–13. között. Sztárfellépők, nonstop buli, örök nyár és Balaton: mindez egy helyen. Közeleg a nap!

Kép forrása: festival.travel

 

Még nem tudod, hogy hol fesztiválozol idén nyáron? Nagy hiba, hiszen alig egy hónap múlva veszi kezdetét Magyarország egyik legnagyobb nyári fesztiválja, az idén 8. alkalommal megrendezendő MasterCard Balaton Sound Zamárdiban. 4 napon keresztül megállás nélkül szórakoztatnak téged a Balaton partján. Akkor sem fogsz unatkozni, ha unatkozol, mert az érzés örökre magával ragad.

A Balaton Sound 2007-es indulása óta évről évre visszatérő "vendége" a Balaton déli partjának. 4 nap, amikor Zamárdi méhkassá változik. Több tízezer látogató és száznál is több fellépő fordul meg alig egy hét leforgása alatt. A program a zene valamennyi műfaja szerelmeseinek kedveskedik, így mindenki megtalálja azt, ami számára igazán fontos. Neked mi az?

Nem árt, ha tudod, hogy a fesztivál területén nem lehetséges készpénzzel fizetni. Érkezéskor váltsd ki és töltsd fel Festipay kártyádat, mellyel mindenhez hozzájuthatsz, amíg a Soundon tartózkodsz. A kártya használata egyszerű és biztonságos, így nem érhet baj. A fel nem használt összeget a rendezvény végéig a helyszínen igényelheted vissza.

Akkor se csüggedj, ha a jól megérdemelt alvás után más jellegű kikapcsolódásra vágysz, hiszen Zamárdi bővelkedik látnivalókban. Mindegyik csak arra vár, hogy megnézd. Több információért kattints ide!

Nem árt, ha időben gondoskodsz belépődről és szállásodról, hiszen a program közeledtével egyre csökken az esélye, hogy ezekhez hozzájuss. Szerencsére a szervezők a szállás kérdésében is a látogatók segítségére vannak, de természetesen más módot is választhatsz.

A jegyárakért és online vásárlásért kattints ide!

Keresd fel a Balaton Sound weboldalát bővebb információért!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság