Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Fun Fest 2014

Vár Balatonföldvár, a fellépők, a programok, a sport, a Balaton, a zene vagy a Fun Fest hangulat csábít a leginkább? A Funfest az eddigi fesztiváloktól eltérően nem csak a zenéről és a buliról szól: itt helyet kap a sport, a környezetvédelem és a jótékonyság is!

A Fun Fesztivált a nyár legvarázslatosabb és legmerészebb eseményének álmodtuk meg, ami Rólad szól, és ahol nem számít, hogy ki vagy. Hallgasd a zenét, sportolj, ismerkedj és bulizz úgy, mint még soha. Ne hagyd ki a nyár első nagy buliját!

Azok számára, akik a fesztivál ideje alatt is edzésben akarnak maradni, napi 2 csoportos edzést tervezünk, amelyek során neves trénerek vezénylik az aerobik, aquafitness és egyéb erőnléti órákat. A színes szárazföldi események mellett a vízben is megmérettetheted magad, méghozzá a Balatonon újdonság számba menő versenyszámban.

A fesztivál során célunk az alternatív energiafelhasználás, és az innovatív szolgáltatások és termékek széleskörű népszerűsítése. Egy öko-sátorban zajlik majd a környezettudatos életmód és az alternatív energia iránti figyelem felkeltése, ahol előadásokra, kiállításra és ?zöld? start-up-ok szemléltetésére is sor kerül.

...és lesz még: World in Motion, FUN park, Party hajó, Chill on the beach...

Jegyárak: Elővételben: Napi jegy: 6 000 Ft Bérlet: 16 000 Ft VIP bérlet: 30 000 Ft További információ: funfest.hu, rendezvenyjegy.hu

Véleményeddel most egy játékban meg is nyerheted páros bérletedet a Fun Festre! Katt a részletekért IDE!

 

Forrás: utazzitthon.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság