Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia – megnyitó szeptember 27-én

A DUE szeptember 27-én nyitja meg civil szervezeteknek rendezett programsorozatát a budapesti Iskolában. A rendezvény célja, hogy a szervezők személyes konzultáció keretében felmérjék a civilek igényeit, ezáltal hatékonyan és problémaorientáltan hirdethetők meg az előadások.

A Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia képzései abban segítenek a civil szervezeteknek, hogy hatékonyabban tudjanak kommunikálni szimpatizánsaikkal, a médiával, potenciális támogatóikkal. Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk, hogyan képviseljük az ügyet, amiért dolgozunk? Hogyan találhatnak célba az ötleteink? Hogyan kommunikáljunk? Ezekre, és több tucat hasonló kérdésre ad választ a DUE Médiahálózat Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémiája, melynek előadásait várhatóan februárban rendezi meg a DUE Médiahálózat.

Az előre meghirdetett tematika alapján zajló ismeretátadásokon előadást tart többek között Szayly József rádiós szakember, a DUE alelnöke, dr. Balázs Géza néprajzkutató, egyetemi tanár, a DUE alelnöke, Kruzslicz Dávid, az RTL Klub szerkesztője, Dede Éva pszichológus, Kiss Gábor, az MTVA és az MR2 Petőfi Rádió promo producere, Ferling József PR kutató. A lista még korántsem teljes!

A Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia megnyitóját konzultációs igényfelméréssel is egybekötjük, hogy a civil szervezetek biztosan választ kapjanak majd azokra a kérdésekre, amelyekre a leginkább kíváncsiak, és amelyekben segítségre van szükségük kommunikációs téren. A DUE a nyitórendezvényen nem csak ismerteti a célokat, hanem személyes konzultációt tart, felméri az igényeket, melynek kiértékelése alapján az egyesület hatékonyan és problémaorientáltan tudja megszervezni a korábban említett 2015 februári képzéseket. A konzultáción szervezetenként 2 főt tudunk fogadni előzetes regisztrációval.

Szeptember 19-ig lehet regisztrálni a due@due.hu e-mail címen a következő adatokkal: civil szervezet neve, kapcsolattartó neve és elérhetőségei, a megnyitóra delegált(ak) neve.

 

Időpont: 2014. szeptember 27., szombat 11:00–13:00

Helyszín: Iskola! közösségi tér (1061 Budapest, Hegedű utca 3.)

 

A Nemzeti Civil Kommunikációs Akadémia a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság