Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ünnepeljük együtt a 25 éves DUE-t!

A DUE fennállásának 25. évfordulóját ünnepeljük 2014. november 22-én, Budapest szívében. Az ünnepi rendezvényen szubjektív visszaemlékezésekkel és meglepetésekkel idézzük fel egyesületünk negyed évszázadát.

Exkluzív estet rendezünk a DUE 25. évfordulójára. A program 2014. november 22-én szombaton 17.00 órakor kezdődik és várhatóan 23.00 óráig tart.

Minden egykori és mai DUE tagot szeretettel meghívunk és várunk.

A vacsorával egybekötött jubileumi összejövetel a Petőfi Irodalmi Múzeum Károlyi éttermében lesz (1053 Budapest, Károlyi u. 16. – a Ferenciek tere és a Kálvin tér között).

A szervező bizottság felkérte a DUE elmúlt 25 évében az egyesületben tevékenykedő legaktívabb, a közösségben legismertebb tagokat, hogy egy szubjektív előadásban idézzék föl azt a korszakot, ami a legkedvesebb számukra a DUE történetéből. Így a régi és új tagok emlékeiből az est folyamán fölrajzolódik és megelevenedik Magyarország második legnagyobb és legrégebbi újságíró szervezetének a története.

Erre az alkalomra készülünk egy „szubjektív” DUE-történettel is, amelyet minden jelenlévő megkap.

A program minden DUE tag számára nyitott, de a terem befogadóképessége miatt a részvétel előzetes regisztrációhoz van kötve. A jelentkezéseket a beérkezési sorrendben fogadjuk. Érdemes minél előbb regisztrálni, mert 100-nál többen nem fogunk beférni.

Regisztrálni a due25@due.hu e-mail címen lehet november 18-ig. A regisztrációs díjat a DUE számlájára kell átutalni (11714006-20235338  – kérjük megjelölni, hogy DUE25 regisztráció és a résztvevő neve). Ez érvényes tagsággal (sajtóigazolvánnyal) rendelkezőknek 1000 Ft/fő, korábbi DUE tagoknak 1500 Ft/fő. A regisztrációs díj a vacsorát is magában foglalja.

Csatlakozz a Facebookon is!

Erre számíthatsz az ünnepségen.

Ők már jelezték részvételüket a programon.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság