Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Maratoni mustra a negyedik napon

A balatonfenyvesi Médiatáborban első alkalommal szemlézték a keddig elkészített produktumokat. A felkért értékelők nem rejtették véka alá véleményüket.

Fotó: Mészáros Virág

 

A DUE-tábor negyedik napja is a munka jegyében zajlott. Diákmédiásaink minden erejüket a csoportfoglalkozásokon kapott feladataikra összpontosították. A tét nem volt kicsi: első alkalommal rendezték meg a pénteki érkezés óta a maratoni mustrát, melynek keretében valamennyi megjelent cikket, videót, rádióműsort és fotót értékeltek. Beke Dani, a Gyermekláncfűrész csoport egyik vezetője a Reggeli Ébresztő Műsorokat (RÉM) vette górcső alá. Balázs Géza alelnök a hétfői rádiós műsort értékelte, míg Mavrák Kata táborvezető az Arnold és a Mókusok blogjáról beszélt.

A vacsora után folytatódott a produktumok értékelése. Kruzslicz Dávid szakmai vezető az online felületekről mondta el a véleményét. A fotóriporteri csoport képeit Sóki Tomi csoportvezető mustrázta. Bárki elmondhatta véleményét a társak munkájáról, azonban ezzel a lehetőséggel kevesen éltek. A táborlakók estéjüket szabadon, munka nélkül tölthették.

 

Kövesd te is a csoportok munkáját a linkre kattintva!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság