Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tábortalálkozó és médianap a Helyi kincs workshopon

Itt az idő, hogy találkozzanak a nyári tábor lakói, és közösen elevenítsék fel emlékeiket az év legjobb 10 napjáról. Erre szeptember 27-én, szombaton kínálunk egy lehetőséget a Helyi kincs szakszeminárium és workshop keretében. Te se maradj le, találkozz Trokán Nórával!

Szívesen találkoznál rég nem látott barátaiddal, de nem ér rá mindenki? Mi megszerveztük nektek a tökéletes alkalmat Budapesten. A nyári tábor lakóinak és csoportvezetőinek Tábortalálkozót szervez a DUE 2014. szeptember 27-én, az Iskola! nevű közösségi térbe a délelőtt 10 órától kezdődő program keretében.

Ez nem csak egy szokványos összejövetel, hiszen az egész napos program a Helyi kincs szakszeminárium és workshop révén lesz teljes. A tematikus képzés célja, hogy ti, fiatal diákmédiások megtanuljátok a helyi értékek és turisztikai látnivalók feltérképezésének módjait. Új ismeretekre tesztek szert, melyek segítségével könnyebben boldogultok munkátok során.

A programon a tavaszi Helyi kincs – légy a vendégünk! pályázat indulói is jelen lesznek, akik minikiállítással népszerűsítik településük rejtett értékeit. Ezáltal könnyen kiválaszthatod például következő kirándulásod helyszínét.

Az egész napos találkozó vendége lesz Trokán Nóra színésznő, a Nagy Diák IQ-teszt idei háziasszonya is.

A szervezett program kora délutánig tart, 15 órától közös szendvicsezés keretében elevenítjük föl a nyár legemlékezetesebb pillanatait! A kötetlen találkozó igény szerint buliba csaphat át akár az Iskolában – ami abszolút alkalmas erre – vagy egy tetszés szerinti belvárosi helyszínen.

Ne késlekedj, regisztrálj mielőbb a due@due.hu e-mail címen!

Csatlakozz a Facebookon is!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság