Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Rádió- és TV-történeti DUE KGB

Ha érdekel a rádiózás és a televíziózás, akkor mindenképpen csatlakozz a DUE szeptemberi Kulissza Gerilla Brigádjához! A tanév első KGB-látogatását az MTVA Rádió- és TV-történeti Kiállítóhelyén tesszük.

A DUE Kulissza Gerilla Brigádja szeptember 24-én 15:30-kor keresi fel a budapesti Pollack Mihály téren található Kiállítóhelyet, ahol a program résztvevői egyórás szakmai vezetés mellett ismerkedhetnek meg a magyar rádiózás és televíziózás történetével az 1900-as évektől napjainkig.

A közel 400 négyzetmétert felölelő Rádió- és TV-történeti Kiállítóhely minden szempontból megfelel a napjaink modern kiállításaival szemben támasztott követelményeknek. A kiállításon szinte a látogatók szeme előtt elevenedik meg a magyarországi rádiós és televíziós műsorszolgáltatás kezdete és a XX. század.

A programon való részvétel a due@due.hu e-mail címre küldött levéllel regisztrációhoz kötött és érvényes sajtóigazolvánnyal ingyenes. A regisztrációs levélben add meg neved, telefonszámod, iskolád nevét és hogy van-e érvényes sajtóigazolványod. A jelentkezéseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel és igazoljuk vissza. Regisztrálni szeptember 22-én éjfélig lehet.

Legfeljebb 20 fő vehet részt a szakmai vezetéssel egybekötött kulisszajáráson, ezért érdemes mielőbb regisztrálnod a programra! Amennyiben nincs érvényes sajtóigazolványod, erre a linkre kattintva tájékozódhatsz a belépő áráról, mely a helyszínen fizetendő.

Csatlakozz a Facebookon is!

Érdemes mielőbb kiváltanod DUE-sajtóigazolványodat vagy meghosszabbítanod annak érvényességét, hiszen sajtóigazolvány birtokában a szeptember 24-i kulisszajárás és sok más programon való részvétel is ingyenes!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság