Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

P1race Jövő Sportújságírója Pályázat 2013

A P1race.hu szerkesztősége pályázatot hirdet újságírók, újságíró-növendékek és leendő újságírók számára, melynek fődíja gyakornokként történő felvétel a P1race.hu szerkesztői csapatába 2014. január 1-jei kezdettel.

 

Szeretnél Magyarország egyik leglátogatottabb és legnépszerűbb motorsport szakmai hírportáljánál dolgozni? Szeretnél egy lelkes és kreatív szerkesztőcsapathoz csatlakozni? Szeretnél személyes kapcsolatot kialakítani Magyarország legeredményesebb autó- és motorversenyzőivel? Szeretnél napi szinten a motorsportokkal foglalkozni? Szeretnél abból megélni, amit a világon legjobban szeretsz csinálni?

Ha a fentiek közül bármelyikre igen a válaszod, köztünk a helyed! Jelentkezz a P1race Jövő Sportújságírója Pályázatra 2013. november 5-i határidővel, vegyél részt több fordulóból álló tehetségkutató-versenyünkön, és bizonyítsd, hogy Te vagy a legjobb, Te vagy az, akit keresünk!

Tehetségkutató-versenyünk a következő fordulókból épül fel:

1. forduló: 2013. október 30. – 2013. november 5.

- Részt vehet rajta: BÁRKI.

- Küldd el nevedet és elérhetőségeidet (email-cím, mobiltelefonszám) a borbas.balint@p1race.huemail-címre. Tárgyként jelöld meg pályázatunk nevét (P1race Jövő Sportújságírója Pályázat 2013.), és leveledhez csatold a következő dokumentumokat:

a) Rövid bemutatkozás és motivációs levél (max.1000 leütés).   

b) Egy tetszőleges motorsport témájú cikk (max. 2500 leütés).

2. forduló: 2013. november 6. – 2013. november 10.

- Részt vehet rajta: az 1. fordulóban részt vett minden pályázó.

- Email formájában juttasd el a borbas.balint@p1race.huemail-címre a következő dokumentumokat. Tárgyként ismét jelöld meg pályázatunk nevét.

a) Egy megadott angol nyelvű cikk fordítása (a fordításra kijelölt cikket legkésőbb november 1. éjfélig emailben eljuttatjuk minden az 1. fordulóban részt vett pályázónak).

b) Cikkírás megadott témában (a kijelölt témát legkésőbb november 1. éjfélig emailben eljuttatjuk minden az 1. fordulóban részt vett pályázónak).

Döntő, 2013. november 16., 10:00 – 16:00

- Helyszín: Autó+Motor+Sport+Expo 2013., HungExpo, „B” pavilon (1101 Budapest, Albertirsai út 10.); az M-F Motorsport és a P1race.com közös standja.

- Részt vehet rajta: a pályázatunk első két fordulójában a szerkesztőségünk szubjektív elbírálása alapján a legjobb három pályamunkát beküldő pályázó. A kiválasztott 3 fő számára a szombati napra ingyen belépőjegyet biztosítunk.

- A helyszínen további feladatokat fog kapni a versenyben maradt három pályázó, amelyek között szerepelni fog interjúkészítés több versenyzővel, helyszíni tudósítás és egyéb kreatív feladatok.

Eredményhirdetés: 2013. november 22.

- Szerkesztőségünk meghozza döntését a végső győztes kilétét illetően, és a végeredményről értesít minden a pályázatban részt vevő pályázót.

- A pályázat nyertese 2014. január 1-jétől gyakornokként csatlakozhat a P1race.com szerkesztőségéhez.  

- Adott esetben a pályázat további helyezettjeinek is módunkban állhat további gyakornoki álláslehetőségeket ajánlani.

 

A P1race.hu szerkesztősége a BME Formula Racing Teammel, a Komlósi Oktatási Stúdióval, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karával (TF), a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületével, a Fit 4 Race-szel és a Schola Európa Akadémiával együttműködésben hirdeti meg a fenti pályázatot.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság