Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nagy Diák IQ-teszt – november 10-ig még kitöltheted

A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet november 10-ig töltheted ki, így még egy iPad Mini tulajdonosa is lehetsz!

1. Töltsd ki a Mensa HungarIQa és az OTP Fáy András Alapítvány diákok számára kifejlesztett ingyenes, online IQ-tesztjét 2013. november 10-ig! A tesztet a diakhitel.hu/nagydiakiqteszt vagy a
due.hu/nagydiakiqteszt oldalról éred el.

2. A legjobb eredményt elérõk ingyenesen megírhatják a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét, sõt, a Diákhitel jóvoltából 5 db iPod Shuffle zenelejátszó és 5 db ajándékcsomag nyertesei is lehetnek. A teszt, amelyet bárki kitölthet, 30 éves korig ad megfelelő eredményt, a diákoknak szóló vetélkedőn azonban csak 17-24 év közöttiek vehetnek részt. Így a második fordulóra csak azokat a kimagasló eredményt elérőket hívjuk be, akik e korosztályba esnek.

3. A legeslegjobbak elnyerik a jogot, hogy belépjenek a világ legokosabbjait tömörítõ Mensa HungarIQa egyesületbe, és egy élõ vetélkedõn mérhetik össze képességeiket a két diákhiteles fõdíjért: 1-1 Apple iPad Miniért.

Kitöltöm a tesztet!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság