Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Újra elindult az Életrevaló Kvíz a Facebookon

Életrevaló vagy? Akkor épp neked találták ki az OTP Bank pénzügyi játékát! November 11. óta a Facebookon is bizonyíthatod életrevalóságod, mindössze napi néhány kérdés megválaszolásával. És persze szuper ajándékokat nyerhetsz magadnak és a sulidnak is!

Keresd a Facebookon az Életrevaló Kvíz oldalt: itt tudsz regisztrálni, és maga a játék is ott zajlik. Három héten keresztül a tanítási napokon kell átlagosan napi tíz kérdést megválaszolnod, amelyekkel pontokat gyűjthetsz, és ez alapján alakul ki majd a végeredmény. A feladatok megoldása mindössze napi néhány percet vesz igénybe, a játék végén a legnagyobb pontszámot elérők laptopot, táblagépet és telefont nyernek. Ráadásul a legjobban szereplő iskola még egy szuper sulinapot is nyer, sztárfellépőkkel, koncertekkel, hatalmas bulival. Idei újdonság, hogy a Kvíz során legjobban teljesítő 10 suli a szuperdöntőn mérheti össze tudását és közülük kerül ki az iskolanapot szervező győztes. Újítás még a novemberi játékban a saját fejlesztésű „escape room”. A szoba feladatainak megoldásával kezdheted meg az Életrevaló Kvíz pontgyűjtését.

A játék november 11-től 29-ig tart, regisztrálj már ma! Legyél a pénzügyek mestere, legyél életrevaló!

Az Életrevaló Kvíz amellett, hogy nagyszerű játék és klassz nyereményeket kapnak a legjobbak, egyszerű és könnyed tanulási lehetőség is. Olyan pénzügyi ismereteket sajátíthatsz el a vetélkedőn való részvétellel, amelyek a hétköznapi életben akár már holnap hasznodra lesznek. Manapság senki nem lehet meg a mindennapi gazdasági ismeretek, és tudatos pénzügyi gondolkodásmód nélkül. Az Életrevaló kvíz gazdája, az OTP Bank, felelős pénzintézetként már évekkel ezelőtt zászlajára tűzte a pénzügyi kultúra fejlesztését, hogy a lehető leghatékonyabb formában juttassa el a pénzügyi kultúra témakörébe tartozó információkat az ország minden részébe. Ezt segíti az uniós támogatással létrejött OTP Fáy András Alapítvány Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja – az OK Központ –, ahol havonta több száz iskolásnak tartanak ingyenes képzéseket, és ezt szolgálja az immár harmadik alkalommal szervezett Életrevaló Kvíz játék is.

A játék Facebook oldaláért kattints ide!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság