Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ha december 5., akkor Szimpla DUE-karácsony!

A DUE idén 2013. december 5-én, csütörtökön rendezi meg szokásos év végi összejövetelét. A helyszín ezúttal is a budapesti Szimpla.

Az év vége közeledtével mi sem lenne jobb, mint egy utolsó nagy dués rendezvény, melyen találkozhatsz rég nem látott barátaiddal? Feleleveníthetitek sajtófesztes, nyári táboros, médiatalálkozós és más idei dués élményeiteket, valamint megbeszélhetitek a 2014-es célkitűzéseket.
Minden DUE tagot hívunk és várunk, a részvétel ingyenes, csak jelezd előre részvételi szándékod (hogy legyen elég szendvics meg üdítő).

A 2013-as DUE-karácsony időpontja december 5., csütörtök este. Az ünnepség az elnökség köszöntőjével kezdődik, melyet Herczeg Zsolt összefoglalója követ az elmúlt egy évről. Mint minden évzáró dués rendezvényen, most sem marad el a legduésabbak jutalmazása. Ha sokat pörögtél és mindig ott voltál, amikor segítségre volt szükség, nagy eséllyel részesülhetsz elismerésben, vagy kaphatsz silver sajtóigazolványt.

Az este csúcspontjaként a DUE elnöksége átadja a 2012-ben alapított Kaczián Gábor-emlékdíjat, tisztelegve ezzel a 2008-ban hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt egykori titkárságvezető, Kaczi, azaz Kaczián Gábor (1966-2008) emléke előtt. A díjat az a DUE-tag kapja, aki kiemelkedő, példaértékű egyesületi munkájával hozzájárult közösségünk életéhez.

Az emlékek felidézése és az elismerések átadása után kezdetét veszi a falatozás és a kötetlen beszélgetés barátokkal, ismerősökkel. Ne feledd, téged is vár 2013 utolsó dués programja!

Regisztrálj még ma a due@due.hu e-mail címre küldött levéllel, hogy bebiztosítsd esti forraltboradagodat! Valamennyi egyesületi tagot szeretettel várunk!

Helyszín: Szimpla Kert (1075 Budapest, Kazinczy utca 14.)
Időpont: 2013. december 5., 18.00–21.00

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság