Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Az Életrevaló Kvíz november 29-én ér véget

Életrevaló vagy? November 29-ig bizonyíthatsz az OTP Bank pénzügyi ismeretterjesztő játékában a Facebookon.

Harmadik hete zajlik a Facebookon az Életrevaló kvíz, az OTP Bank pénzügyi ismeretterjesztő játéka középiskolásoknak, melyben a tanítási napokon átlagosan napi 10 kérdést kell megválaszolni a pontgyűjtéshez. Így alakul ki a végeredmény. A feladatok megoldása mindössze napi néhány percet vesz igénybe. A játék végén a legtöbb pontot elérők laptopot, telefont és táblagépet nyernek.

Még nem maradtál le semmiről, most sem késő bekapcsolódnod a kvízbe! Ezen a héten is rengeteg izgalmas pénzügyi témájú kérdés, képrejtvény és villámkérdés érhető el. Igaz, annyi pontot már nem tudsz gyűjteni november 29-ig, hogy a fődíjak egyikét megnyerd, de a harmadik heti nyereményből, az 50 hálózsák közül még te is kaphatsz.

A játék applikációját már több mint ötezren használják. A regisztráció során egy „szabadulós szobából” is ki kellett jutni. A játékosoknak eddig a gitáros feladat jelentette a legkomolyabb kihívást, de a bankkártya PIN kódjának megszerzésével is megküzdöttek néhányan.

Heti nyeremény

Az Életrevaló Kvíz mindhárom hetében az első 50 helyezett heti nyereményt kap: az első héten 1-1 Életrevaló Kvíz dizájnnal ellátott vezeték nélküli optikai egér, a másodikon nemzeti színű szurkolói kötött sál és arcfestő stift, a harmadikon pedig hálózsák a legjobbak jutalma.

Egyéni fődíj

1. díj: 1 db Samsung ATIV Book

2. díj: 1 db Samsung I9300 Galaxy S III kártyafüggetlen okostelefon

3. díj: 1 db Samsung Galaxy Tab

Iskolai nyeremény

Az iskolák rangsora a játék 3 hetét követően alakul ki. A legjobb eredményt elérő 10 iskola ringbe szállhat az egymillió forint értékű iskolanapért. A Szuperdöntőre 2014. áprilisában kerül sor.

A támogató tanár nyereménye

A játékosok regisztrálhatják az őket segítő, vagy beszervező tanárok nevét. A támogató tanár nyereményt az az 5 tanár kapja, akik a legtöbb, legalább 50 alapkérdésre választ adó játékos regisztrációjával rendelkeznek. A nyeremény személyenként egy darab 30 ezer forint értékű OTP Travel utalvány.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság