Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Gyakornokokat vár a DUE Tallózó

Jó íráskészségű és lelkes gyakornokok jelentkezését várja országos ifjúsági magazinunk, a DUE Tallózó. Sok mindenről írhatsz: kultúra, sport, utazás, kütyük, interjúk, csajos, pasis és párkapcsolati ügyek, véleménycikkek és még sok-sok változatos téma vár nálunk!

Ha szakmai gyakorlatra van szükséged, vagy kipróbálnád magad, vagy csak olthatatlan íráskényszered van, jelentkezz! A DUE Tallózó már 15 éve a tanév hónapjaiban jelenik meg, ingyenesen terjesztjük országosan 30 000 példányban. Bár a központunk Budapesten van, bárhonnan bekapcsolódhatsz a munkába, mivel a szerkesztőségi munka online folyik, a szerkesztőség saját Facebook-csoportjában.

A fent említett sok-sok téma önálló feldolgozása mellett persze alkalmanként sajtótájékoztatókra, eseményekre is kell menni, illetve lehet írni a DUE Online-ra is, ha valaki még több gyakorlatot szeretne.

Ha csatlakoznál csapatunkhoz, jelentkezésedet küldd el a tallozo@due.hu címre. Ebben legyen benne a szerinted legjobb 2 írásod, egy rövid bemutatkozás/önéletrajz, hogy milyen témákról írsz szívesen, és (mivel a munka a Facebookon folyik) a Facebook-oldalad linkje.

A DUE Tallózó digitális kiadását megnézheted itt: www.duetallozo.hu

Nagyon sok újságíró és médiaszakember indult a DUE-ból. Indulj tőlünk Te is!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság