Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Barangolás a 150 éves boltívek között

A Víz Világnapja alkalmából megnyitja kapuit a Kőbányai víztároló, ahova március 25-én, szombaton látogat el a DUE Kulissza Gerilla Brigád csapata. Ha megnéznéd, honnan kapjuk nap mint nap az ivóvizet, tarts velünk Te is!

Fotó: vizmuvek.hu

Akik szívesen megnéznék a fővárosi ivóvízellátó rendszer egyik leglátványosabb létesítményét és gyönyörködnének az olasz mesteremberek alkotta téglaboltozatban, illetve hatalmas oszlopokkal ellátott kétemeletnyi magas épületében, azoknak feltétlenül ajánljuk ezt a feledhetetlen élményt!

Az épület maga kicsit egzotikus hatást is kelt a látogatóban a szökőkútszerű levegőztetőinek köszönhetően és a víztároló belsejében levő téglaboltozatos födém háromhajós templom hatását kelti, ami lenyűgöző látvány azoknak, akik szeretik a különleges épületeket és építészeti megoldásokat.

A Fővárosi Vízművek egyik munkatársa fog egy rövid ismertetőt mondani a helyszínen az épületet érintő fontos tudnivalókról, illetve érdekességekről. Ezt követően mindenki a saját tempójában járhatja végig a komplexumot.

Találkozó időpontja: 2017. március 25. szombat, 10:30 (a kapun belül)
Helyszín: 1105 Budapest, Ihász utca 29.

Jelentkezni továbbra is a due@due.hu e-mail címre küldött levéllel lehet március 24-én 16 óráig.

A programon való részvétel minden jelentkező számára ingyenes.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság