Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tavaszindító DUE Tallózó

Kisfilm, nagy siker: a Deák Kristóf rendezte Mindenki 2017-ben első magyar kisfilmként Oscar-díjat kapott. A márciusi DUE Tallózóban nem csak erről az alkotásról, de Enyed Ildikó Berlinale-fődíjas, Testről és lélekről című nagyjátékfilmjéről is többet megtudhatsz.

A márciusról nem csak a tavasz, a napsütés, vagy a természet ébredése jut eszünkbe, hanem nemzeti ünnepünk is. Most megmutatjuk 1848. március 15. igazi arcát, úgy, ahogy a Hadtudományi Doktori Iskola vezetője látja.

Mit gondolsz az autizmusról? Az autisták zsenik, vagy robotok? A márciusi DUE Tallózó körbevezet az autizmus világában. De nem csak ott, hanem egy festői miniállamban, Lichtensteinben is látogatást tehetsz. Megismerkedhetsz még a Nemzet Művészeivel, tehetséges fiatalokkal, sőt még dr. Illés Boglárka helyettes államtitkár is mesél arról, milyen volt számára iskolába járni, mivel tölti a szabadidejét, de azt is megtudhatod, melyik filmet nézte meg legutóbb a moziban.

Egyből két magyar film is tarolt nemzetközi fesztiválokon az elmúlt hetekben. A legfrissebb DUE Tallózóban bemutatjuk Deák Kristóf Oscar-díjas kisfilmjét, a Mindenkit, valamint Enyed Ildikó Arany Medve-díjas Testről és lélekről című nagyjátékfilmjét. Természetesen a zene és a könyv szerelmeseinek is kedveztünk.

Márciusi lapszámunkból tippeket kaphatsz az egészséges táplálkozáshoz, valamint arról, hogyan legyél produktívabb és hatékonyabb tanuló, valamint a milliókat érő diákmédia pályázati lehetőségek is csak rád várnak.

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon és a Dimagon is!

A márciusi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság