Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Amerikából jöttem... – Megjelent 2017 első DUE Tallózója

A hideg idő ellen nincs jobb elfoglaltság, mint a filmnézés, vagy kellemesebb tájakon kalandozni. A friss DUE Tallózó rengeteg érdekességet tartogat olvasói számára: farsang a nagyvilágban, amerikai utazás, pályázati lehetőségek, Generali Nagy Diák KRESZ-teszt, Valentin-nap, darts és remek filmek.

Tudtad? Februárban startol a DUE Médiahálózat és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátéka, a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt. Te se maradj ki a jóból, hiszen amellett, hogy felmérheted és bővítheted KRESZ-szel kapcsolatos imsereteidet, egy jogosítványszerzési lehetőséget vagy egy robogót is nyerhetsz! A Jétékról és a DUE aktuális pályázati lehetőségeiről további hasznos információkat olvashatsz a legfrissebb DUE Tallózóban.

Ki Tóth Gabi valójában? És ki Totova? Mi okozott neki nehézséget pályája kezdetekor? Mit gondol a 2016-os X-Faktorról? Még ennél is több kérdésre kapsz választ az énekesnővel készített interjút olvasva. Gabi már a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján is járt. A rendezvényt idén májusban is a Várkert Bazárban tartjuk.

Ha nem kísérted volna figyelemmel a 4. Nagy Diák IQ-teszt eseményeit, részletes összefoglalónkból mindent megtudhatsz. Egy remek élő show keretében adtuk át a díjakat 2016 IQ-bajnokainak. Kik ők, mivel foglalkoznak és mennyi idő alatt oldották meg a döntő feladványait? A kérdésekre a választ megtalálod a január-februári DUE Tallózó hasábjain.

Ismerjük, milyen az, amikor vizsgákra készülünk!? Mintha csak tegnap ért volna véget a vizsgaidőszak. A megnövekedett kávéfogyasztás több kávézaccot is jelent. Reméljük, te is újrahasznosítottad. Jót tesz például a bőrnek, a hűtőnek, de még a sertéspörköltnek is. További tippekért és érvekért olvasd el cikkünket.

Rengeteg dologgal készültünk még februárra: szót ejtünk a sokakat megosztó Valentin-napról, a párkapcsolat fogalmáról, elhozzuk a világ farsangi szokásait, kalandozunk a kozmetikumok világában, sportolunk, bemutatunk ifjú tehetségeket, szembeszállunk a reklámerőszakkal és a jégre is óvatosan lépünk.

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon és a Dimagon is!

A január-februári lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság