Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Közeleg a Sajtófesztivál, jogod van ott lenni – megjelent az áprilisi DUE Tallózó

A Sajtófesztivál előtt azonban még túl kell esnünk a húsvéti locsolódási ceremónián, bár vannak, akik inkább elmenekülnek a sok felhajtás elől, és túrázni indulnak, számukra szolgálunk pár tippel, mire figyeljenek kezdőként. Az odaúton is érdemes óvatosnak lenni, KRESZ-teszt rendezvény a láthatáron.

Kislányként még annyira várjuk, hogy jöjjenek a srácok és meglocsoljanak, továbbá húzogatjuk a strigulákat, hogy mennyien is jöttek el hozzánk, majd ezután a suliban versenybe szállni a többi lánnyal a legtöbbször meglocsolt címért. Viszont felnőttként már nem várjuk a legszebb ruhánkban őket, hanem inkább édesanyánk mellett állva a konyhában készítjük el a finom ételeket és sütiket, majd kihelyezzük a dekorációkat és nem piros tojást osztogatunk hanem csokitojást. Templomba megyünk áldásért, sokkal inkább értéket képvisel az ünnep felnőtt fejjel. A fiúk is tiszteletből locsolnak meg és nem pedig csajozási lehetőségként tekintenek a húsvéti ünnepekre.

Akik a túrázást választják kikapcsolódásként, kiengedni a gőzt a fáradt munkanapok vagy a suli után, számukra hasznos tippekkel szolgál az áprilisi DUE Tallózó magazin. Érdemes megfogadni a tanácsokat. Egy valamire viszont nagyon figyeljetek, mégpedig a biztonságra és a szabályos közlekedésre, április 23-án a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt döntő fordulója keretén belül megvalósuló családi napon meghívott vendégeinkkel megosztjuk számotokra a tapasztalatainkat, mit jelent pontosan a biztonságos közlekedés és mire vigyázzunk, hogy megóvjuk saját és mások testi épségét.

És ha már kikapcsolódás, ünnepek, akkor szót ejtünk a piacgazdaságról, hogy mit jelent tudatos fogyasztónak lenni. Te mi alapján választod ki a terméket, amit megvásárolsz, milyen szempontokat veszel figyelembe?

Szeretnénk ajánlani neked egy nagyszerű vételt, ha már a vásárlásról is olvashatsz a DUE Tallózóban, mégpedig a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra belépőjegyet. És, hogy miért is érdemes pont minket választanod, ha májusban szeretnél egy nagyot fesztiválozni? Csak lapozz a 22. oldalra és nem lesz több kétséged, hogy velünk tarts.

Köszönés szavak nélkül, és még több érdekes cikk várja, hogy elolvasd az áprilisi DUE Tallózóban, ne hagyjátok ki!
 

Keresd a DUE Tallózót a Digitalstandon és a Dimagon is!

Az áprilisi lapot ide kattintva olvashatod el!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság