Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Motorok és zene - idén is Open Road Fest Alsóörsön

Hallgattál már koncertet motoron ülve? Vagy úgy, hogy körülötted annyi volt a hatalmas gép, mint amennyien a nézők voltak? Sok egyéb különleges élmény mellett ezt is az Open Road Festen próbálhatod ki, amely idén június 5-9. között lesz a megszokott alsóörsi helyszínen, az Európa-kempingben.

A Harley-Davidson Open Road Fest nem csak azoknak szól, akik hatalmas motorokon érkeznek a programra. Lehet kisebb motorokon is. És lehet bárhogy máshogy, mert a lényeg a motorok, a zene és a szabadság szeretete. Tény, hogy ha bírod a kétkerekűeket, itt elképesztően sokat láthatsz, és annyit gyönyörködhetsz bennük, hogy kitart a jövő évi Open Road Festig. Egyik különlegesebb mint a másik, de az egyszerűbb, kisebb darabok sem érzik rosszul magukat, mert itt minden róluk szól és körülöttük forog. Gazdáik szívesen ecsetelik képességeiket, hogyan rakták össze őket, mitől különleges a festésük vagy épp hova vitte el már őket járgányuk. És persze, aki motorral érkezik, az a fesztivál területén is motorral közlekedik - mert mi is lenne vagányabb, mint motorról nézni a Tankcsapda koncertet vagy elgurulni fagyiért? Persze minden mást is lehet csinálni, amit a többi fesztiválon, délelőtt lazulás, délutántól hajnalig koncertek, evés-ivás, további lazulás, de a hangulat, az más. Olyan, mintha egy hatalmas családi buliba csöppennél: ott szaladgálnak az egész apró gyerkőcök a lábak és kerekek között, és nagypapa-rockerek rendelik a következő sört, de senkinek nem számít a kora, csak hogy jól érezze magát együtt ezzel a nagy társasággal.

A szervezők több újdonsággal is készülnek: például okoskarszalaggal működik majd a belépés és a fizetés, és egy igazi Harley-t is kisorsolnak. Részletek itt.

A hangulaton és a motorokon kívül persze rengeteg rockkal és programmal vár az Open Road Fest, itt találsz részleteket is.

Program, jegyvásárlás, részletek: www.openroadfest.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság