Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mire KAPható a városi ifjúság? - Sáros bakancsok és tiszta fejek

Mire KAPható a városi ifjúság? - Sáros bakancsok és tiszta fejekA Vidékfejlesztési Minisztérium Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézete (VKSZI) minden régióban kötött együttműködési megállapodásokat a szaktanácsadás, a korszerű tudásátadás érdekében a régió egy-egy felsőoktatási intézményével.

Hívjátok a mentőket, gyorsan!

Hívjátok a mentőket, gyorsan!Tippek és tanácsok, hogy ezt soha ne kelljen hallanod a munkahelyeden.

Így tévéztek ti - A 280 perc bármi országa

Így tévéztek ti - A 280 perc bármi országaA hatvanas évek óta a tévézés szerves része a szabadidő eltöltésének, különösen napjainkban. Felmérések szerint Magyarországon – az EU-s átlaghoz képest – kiugróan magas azoknak a családoknak a száma, ahol a gyerekszobában is van tévé.

Mi kerüljön a csaj-fa alá?

Mi kerüljön a csaj-fa alá?Azt mondják, az egyetlen ember, akinek egy lány nehezebben választ ajándékot, mint az apjának, az a pasija. Feltételezve, hogy ez fordítva is igaz, összegyűjtöttünk pár dolgot, aminek mi, csajok örülnénk karácsonyra. Vagy épp aminek nem.

Mit vegyél a pasidnak?

Mit vegyél a pasidnak?A karácsonyi ajándékvásárlás önmagában egy kemény dolog, de ha a pasidnak kell meglepetést okoznod, az általában kettővel megnehezíti a dolgodat. Álljon itt néhány rosszalló fejcsóválást, vagy őszinte mosolyt kiváltani képes példa.

Ördög Nóra: Magamban hiszek, megyek előre és csinálom a dolgomat

Ördög Nóra: Magamban hiszek, megyek előre és csinálom a dolgomatAz általános iskola harmadik osztályában nyert először szavalóversenyt, majd tagja volt a szavaló- és a Kazinczy-szakköröknek. Gimnazistaként egy iskolai ünnepségen konferanszié volt, ami annyira jól sikerült, hogy az egyik kisebb szegedi kábeltelevíziótól felkérték hírolvasónak.

Iskola fenntarthatóan

Iskola fenntarthatóanFF-iskola? Az meg micsoda? A kérdés jogos. Eddig írtunk már az újrahasznosító kultúráról és a re-művészetről. Most egy hozzánk szintén közelálló témát veszünk górcső alá: a fenntartható fejlődés iskoláit.

Hogyan legyél HITELes?

Hogyan legyél HITELes?A hitel az, amikor a bank „pénzt ad kölcsön” kamat fejében. A hiteleket a különböző kamatokkal együtt egy összegben vagy részletekben kell visszafizetni.

Ajándékozz élmény- és kedvezménykártyát karácsonyra!

Ajándékozz élmény-   és kedvezménykártyát karácsonyra!  300.000 Ft értékû ajándék mindössze 6700 Ft-ért!

DUE-s pótszilveszter a Nagy-Hideg-hegyi Túristaközpontban

DUE-s pótszilveszter a Nagy-Hideg-hegyi TúristaközpontbanAz újév első hétvégéjén, 2012. január 7-8-án DUE-S pótszilvesztert rendezünk a Nagy-Hideg-hegyi Sí- és Túraközpontban.

Zergék vs. Őzikék - DUE-s pótszilveszter

Zergék vs. Őzikék - DUE-s pótszilveszterMost kell eldöntened, hogy Zergének születtél, vagy Őzike vagy. Az újév első hétvégéjén, 2012. január 7-8-án DUE-S pótszilvesztert rendezünk a Börzsöny legmagasabb pontja alatt 74 méterrel, 864 méteres tengerszint feletti magasságban, a Nagy-Hideg-hegyi Sí- és Túraközpontban.

Irányított valóság – a reality produkciók piszkos titkai

Irányított valóság – a reality produkciók piszkos titkaiKár is lenne tagadni, hogy a tévénézők igen kemény magja estéről estére a fotel mélyére süppedve várja valamelyik valóságshow következő adását.

Első 1 2 3 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság