Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Mi kerüljön a csaj-fa alá?

Azt mondják, az egyetlen ember, akinek egy lány nehezebben választ ajándékot, mint az apjának, az a pasija. Feltételezve, hogy ez fordítva is igaz, összegyűjtöttünk pár dolgot, aminek mi, csajok örülnénk karácsonyra. Vagy épp aminek nem.

1. Ékszer. Ha van valami, ami soha nem megy ki a divatból, és soha nem lesz agyonhajszolt, az a smukk. Ékszerrel ajándékozni meg a barátnődet a biztos húzás, hisz olyan nincs, hogy egy nőnek túl sok ékszere legyen. Ha nagyon muszáj, néhány karátot is elviselünk, de ez nem kötelező.

2. Egy finom vacsi. Az amerikai filmekben a párocskák folyton éttermekbe járnak randevúzni, a híresen szép magyar lányok többségének mégsem adatik meg ez a kiváltság. Egy szép, elegáns vendéglőben egy jó kis vacsora több mint csúcs ajándék, ráadásul olyan, amire emlékezni is fog. Néha add meg azt az örömöt egy lánynak, hogy kiöltözhessen!

3. Egy nagy kosár kencefice. Többségükről persze tudjuk, hogy teljességgel hatástalan, mégsem tudja egy nő sem megállni, hogy illatos testápolókkal, olajokkal, ilyen-olyan krémekkel kenegesse magát. Ezeket a csomagokat több helyen összeállítva lehet kapni, de akár te is kiválogathatod a neked tetsző illatokat. Hidd el, hálás lesz érte, te pedig hátha kedvet kapsz becsobbanni mellé kipróbálni a habfürdőt.

4. Ha nem megy, segíts magadon! Klasszikus csel, de beválik. Ha már végképp nem jut eszedbe semmi nagy ötlet, kérd meg, hogy menjen el veled ajándékot választani nővérednek/kis huginak/anyunak/ tündér-keresztanyának. Nézzetek be pár üzletbe, és ha felkap egy táskát, esetleg megtetszik neki egy cipő, majd csalódottan teszi vissza a polcra, később látogasd meg újra a boltot. Ha a lánynak van egy kis sütnivalója, még finom célzásokat is kaphatsz!

Amit inkább hagyj ki

Ajándék, ami igazából neked ajándék: tudjuk, megvesztek a harisnyakötőért, fűzőért és egyéb szexi fehérneműkért, de talán mégsem ez a tökéletes ajándék a párodnak. Ti marha jól jártok vele, a csajnak meg nem lesz őszinte a mosolya. Ha pedig nem stimmel a méret, még magyarázhatod is, hogy valójában szerinted nem kövér. Ezeket bízd ránk, majd mi spontán előrukkolunk vele.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság