Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Újdonságok a Harley-Davidson Open Road Festen

Június 5. és 9. között Alsóörsön rendezik meg a Harley-Davidson Open Road Festet, amelyre a szervezők idén rengeteg újdonsággal készülnek. Kisorsolnak egy igazi Harley-t, okoskarszalagot használnak, és nulladik napon bemutatják a „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” című musicalt is.

Okoskarszalag - mindent egyben
A fesztiválok lelkes látogatói már megszokták a karszalagos beléptető-rendszereket, és az utóbbi években megbarátkoztak a készpénzmentes fizetési megoldásokkal. A Harley-fesztivál mégis tud újat mutatni, amikor ötvözi e két rendszert az egyszerűség, gyorsaság és biztonság jegyében.
Az úgynevezett "okos karszalagot" egész Európában először a Harley-Davidson Open Road Fest-en használják.
Egy egészen új beléptetési rendszert alakítanak ki a szervezők a június 5-9. közötti alsóörsi motoros és zenei fesztiválra. Minden látogató egy csippel ellátott karszalagot kap, amellyel akár 1 másodperc alatt bejuthat a fesztiválra, készpénz-mentesen vásárolhat, és akár posztolhat is saját Facebook-oldalán. Nem utolsó sorban pedig motorját is biztonságban tudhatja. Ez az újfajta rendszer olyannyira leegyszerűsíti és megkönnyíti a fesztiválozók életét, hogy akár már egy szál fürdőnadrágban is érkezhetnek a rendezvényre.
 „A belépőjegy megvásárlásával minden fesztiválozó kap egy csippel ellátott karszalagot, amely nemcsak a belépést egyszerűsíti le és teszi gyorsabbá, hanem egyben egy készpénzmentes fizetőeszközzé is válik. Ennek a karszalagnak az egyszerű, érintésre aktiválódó használatával mindenki követheti tranzakcióit: mikor, hol, mennyiért vásárolt, bankszámlájáról bármikor feltöltheti egyenlegét, azonosíthatja magát és motorját.” – részletezte a rendszer egyediségét Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.
A fesztivál szervezői figyelnek arra is, hogy az új rendszer használata mindenki számára rendkívül egyszerű legyen: belépéskor a kapukhoz, fizetéskor a standok termináljához érintve lép működésbe. A Facebook esetében pedig a karszalag azonnal beazonosítja viselőjét és rögtön belép privát oldalára, ahol megoszthatja barátaival fesztivál-élményeit.
 
Harley-Davidson sorsolás szombaton
A hazai fesztiválok történetének talán legértékesebb nyereményét viheti haza az, aki regisztrál a fesztivál Facebook oldalán, és ott lesz június 5-9. között Alsóörsön. A szervezők ugyanis a rendezvény történetében először kisorsolnak egy Harley-Davidson motorkerékpárt. A sorsolást a szombati napon tartják, ahol egy szerencsés megnyerheti az 1200 köbcentis Seventy-Two Harley-Davidsont. 
 
A nulladik nap extra programja: Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról
A nulladik nap kiemelt eseménye, amely egy igazi történelmi pillanat is egyben: a nagyszínpadon bemutatják a „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” című musicalt, amely idén ünnepli 40 éves évfordulóját. Az ünnepi produkció különlegessége abban rejlik, hogy a szervezők a közönséget is bevonják az előadás cselekményébe, sőt még a Harley-k is szerepet kapnak.
 
Programok, jegyek, részletek: www.openroadfest.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság