Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A DUE Akkreditált Kiváló Tehetségpont

A DUE Médiahálózat 2017. február 24. óta viselheti az Akkreditált Kiváló Tehetségpont megnevezést a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) által felkért Akkreditációs Bizottság döntése alapján.

A DUE Magyarország második legnagyobb újságíró szervezeteként az alapítás óta arra törekszik, hogy segítse és képezze – szem előtt tartva a tehetségazonosítás és -fejlesztés fontosságát – a média iránt érdeklődő fiatalokat. 2015 januárjában megalakult a DUE Médiahálózat mint Tehetségpont, és a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács sikeres regisztrációs eljárását követően egyesületünk 2015. február óta használhatta a Regisztrált Tehetségpont megnevezést.

Tehetségpontunk 2017. januári akkreditációs kérelmét – a felkért akkreditációs szakértők helyszíni konzultációja és javaslata alapján – a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) által felkért Akkreditációs Bizottság elbírálta. A döntés értelmében a DUE Médiahálózat a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács regionális hatókörű, akkreditált kiváló Tehetségpontja cím használatára jogosult.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság