Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nagy Ervin, a nagy sikerű Kincsem című magyar film főszereplőjével beszélgetünk

Gondoltátok volna, hogy a filmben összesen 97 ló szerepelt, melyeket az ország különböző lovardáiból választottak ki és, hogy Nagy Ervin jeleneteit dublőri segítség nélkül vették fel?

Ervin szülei kiváló sportolók voltak, de fiúk számára mindig is a színészi hivatás volt az a bizonyos nagy álom. Bár nem sportoló lett belőle, viszont a legjobb fizikai adottságokkal rendelkező színészként tartják őt a mai napig számon. Az egyik legsokoldalúbb magyar színész hírében áll, hiszen nem csak színházi szerepeiben lehengerlő az alakítása, de zenés darabokban és filmekben is a magyar színészgárda élvonalában áll, nem véletlenül kapta meg a Jászai Mari-díjat. A közönség most a Kincsem című magyar film kapcsán dicséri alakítását, melyben Petrik Andreával közösen játsszák a főszerepeket. A nézők szerint kétség kívül Ervin volt a legjobb választás Blaskovich Ernő szerepének eljátszására. A film egyébként több mint százmilliós bevételnél jár jelenleg, igazi kasszasiker.

Sokak számára Ervin hangja is ismerős lehet, hiszen ő szinkronizálja például Johnny Deppet, Matthew McConaugheyt és Chris Hemsworth-t is.

Az idei sajtófesztiválon bizonyára örömmel beszél majd nekünk a film sikeréről, illetve a jelenlegi szerepeiről, ugyanis folyamatosan láthatjuk őt különböző színházi előadásokban.

 

Belépődet ide kattintva veheted meg.

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság