Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

2017-ben Linda is a DUE csapatát erősíti

Jakab Linda tavasszal került a DUE csapatába. Itt az ideje, hogy bemutatkozzon nektek, hiszen hamarosan sok projekttel és rendezvénnyel kapcsolatban fogtok majd vele találkozni.



Jakab Linda

A DUE előtt közel 8 évig erősítettem egy modell és egy színész-média ügynökség vezetőségét, ott már beletanultam a szervezésbe, castingokat és szépségversenyeket szerveztem a csapatunkkal karöltve.  A kapcsolatépítéssel sem volt soha problémám, amit nem kis túlzással mondhatok, hogy remekül elsajátítottam. Mindenkivel megtalálom a közös hangot és hála a vicces és közvetlen személyiségemnek bátran barátkozhatsz velem, nem foglak megharapni. Legalább is első találkozásunkkor biztosan nem. Mivel színészekkel is dolgoztam együtt, ezért nagyon sokat tanultam tőlük is, de nem a színészetet, mert azt már gyerekként otthon bemutattam egy párszor a szüleimnek.

Ha beszélgetek valakivel mindig a szemébe nézek és rövid időn belül már ki is alakul bennem a kép róla, hogy milyen ember is valójában. Elég sok személyiség típust ismertem már meg és tudom, hogy kinek-milyen a kommunikációs szintje. Igyekszem a megszerzett tapasztalatot és tudást felhasználni új munkakörömben is a jövőben. Hihetetlenül empatikus vagyok, úgyhogy megkérlek, ha akarsz tőlem valamit, ne nézz rám csizmás kandúros könnyes szemekkel, mert elgyengülök.

Immáron 11. éve élek Budapesten, egyébként a Szabolcsiak táborát erősítem. A mi vidéki udvarunkon vannak a legcukibb és leggyagyásabb kecskusok a világon, a telefonom képgalériája a bizonyíték rá, majd egyszer megmutatom.

Egy igazi ikrek jegy szülött vagyok. Imádok kreatívkodni, ötletelni így a DUE-s rendezvények és más projektek szervezésében való részvétel számomra ajándék. Imádok fotózni, a DUE-nak hála a rádiózást is kipróbáltam már és az írás is nagy szenvedélyem. Imádok minden spirituális és parás dolgot, nem félek a sötétben, de ha tudom, hogy van egy pók a szobában és sötét van, na akkor már félek. Esténként gyertyát gyújtok (persze nem nyáron 40 fokban) és meditálok, begyűjtöm a pozitív energiákat. Nem, nem vagyok szektás, én DUE-s vagyok!

 

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság