Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

#amobilvarhat – betöltés indul

A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázatát népszerűsítettük a budapesti Aquaworldben.

Szeptember 17-én a helyszín jellegéből adódóan az ellátogatók találkozhattak kedvenceikkel és egyben egy fantasztikus élményben lehet részük, amit az Aquaworld biztosított, hisz a teljes időtartam alatt korlátlanul használhatták a park területén található élményelemeket, csúszdákat és medencéket. Amatőr strandfoci bajnokság, vízilabda és egyéb vizes versenyek, szörf, teqball és még sok más várta a látogatókat és mindez videósokkal/videósok ellen. Színpadi programok, jó hangulat, családias közeg!  Csak pár név azok közül akik eljöttek vasárnap: Virtuális Valóság & VR Gaming Jani, Nessaj, Radics Peti, I Have No Idea Hungary, Henry Kettner, Herczeg Hajnalka, Szabó Kristóf, Walrusz, Ungdani, Apple Pie, BroadTest, Nana, MatsuKei.

Természetesen a DUE sem maradhatott ki, hiszen Mi pedig pályázatunkat népszerűsítettük. Rengeteg érdeklődő volt és ezúton is köszönjük nekik, hogy fotózkodtak „A mobil várhat!” felirattal a kezükön. Ők #amobilvarhat kommenttel folyamatosan töltögetik fel közösségi oldalukra a képeket, hogy ezáltal is részesei lehessenek annak a kezdeményezésnek, amely azt hangsúlyozza, hogy tegyük le a mobiltelefonunkat vezetés, közlekedés közben.
Nagyon sok baleset forrása a figyelmetlenség, amit az üzenetek olvasása és a telefonálás okoz, amely sokszor elvonja az ember figyelmét.

Fiatalok és idősebbek egyaránt fel szeretnék erre hívni a figyelmet és ezt A mobil várhat! felirattal a kézen, fotóval karöltve meg is tették azok, akik ellátogattak vasárnap az Aquaworldbe.

Azok, akik még november 15-ig fotózkodnak a már jól ismert felirattal, részt vesznek a nyereménysorsolásunkon, ahol mozijegyeket és más értékes nyereményeket fogunk kisorsolni.

Továbbra is várjuk a fotóitokat #amobilvarhat kommenttel és nyilvános megosztással közösségi oldalaitokon.
Köszönjük, hogy egy jó ügy mellé álltok!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság