Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Új munkatársaink a DUE-ban

Két új munkatárssal bővült a DUE csapata, miután Nagy Norbert titkárságvezető augusztus végén elbúcsúzott a DUE irodától.

Jakab Lindát a nyári táborozóknak már nem kell bemutatni, hiszen a nyári táborban velünk töltött 10 napot, és a fotós csoportot erősítette. Munkáját a DUE-ban a tavaszi Sajtófesztiválon kezdte, ő volt a Csodák tárháza házigazdája.  A jövőben a DUE irodában ő segít elintézni ügyes-bajos dolgaitokat, a tagsággal és az igazolvány ügyekkel is hozzá kell fordulni, de emellett még számtalan érdekes programunknak és projektünknek is ő lesz a motorja.

Jakab Linda

Illényi Évit a régebbi DUE tagoknak nem kell bemutatnunk, hisz ő már több mint 10 éve is aktív tagja az egyesületnek, a táborok és sajtófesztiválok lelkes résztvevője és segítője volt. Korábban dolgozott a Magyar Rádióban, majd drogprevenciós szakemberként és civil aktivistaként is dolgozott. Most útja visszavezette a DUE-ba, ahol számos projekt és program megvalósításának lesz a gazdája.

Illényi Évi

Nagy Norbert 5 év DUE titkárságvezetői munka után búcsúzott el az egyesülettől.  Szeptembertől az Operaház marketing osztályán keresi az újabb kihívásokat. Ezúton is köszönjük a DUE-ban és a DUE-ért végzett nagyon sok munkáját, és új munkájához sok örömöt és sikert kívánunk!

Nagy Norbert

Reméljük két új kollégánkkal még sok-sok sikeres projektet fogunk véghez vinni.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság