Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Színes programmal várunk a Filmteszt döntőjén

RADICS PETI, CULTUREGEEKS, UNGDANI, BROADTEST, SZABÓ SIMON már biztos, hogy ott lesz a Nagy Magyar Diák Filmteszt döntőjén. Gyere el Te is!

Közel 17 ezer versenyző tett próbát a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak első, online fordulójában. A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával szervezett országos játék a résztvevők száma alapján a legnépszerűbb és a legsikeresebb a DUE Médiahálózat által eddig szervezett edukatív tematikus tesztek közül.

A Nagy Magyar Filmteszt második, személyes jelenlétet igénylő fordulójában továbbra is magyar filmekkel kapcsolatos kérdésekre kell majd választ adni – a középdöntőben derül ki, hogy melyik a legjobb 24 versenyző, akik majd egy látványos döntőben tesztelhetik tudásukat. A játékmester a színészként és filmrendezőként is ismert Szabó Simon lesz.

A vetélkedő és díjátadó után valamennyi résztvevő együtt nézheti meg – egy exkluzív filmvetítés keretén belül a Valami Amerika 3. című filmet.

Mi vár rád február 28-án, szerdán, ha eljössz a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak döntőjére?

Egész délutános, színes programmal várunk, ahol az esemény fókuszában a magyar film és a filmkészítés áll. A helyszínen találkozhatsz a legmenőbb mai magyar vloggerekkel Simonffy Peti, Radics Peti, CultureGeeks, Ungdani, BroadTest –, továbbá bepillanthatsz a maszk-készítés kulisszái mögé, filmes suli is vár, illetve érdekes beszélgetésbe hallgathatsz bele a szerzői jogokról. Találkozhatsz Szabó Simonnal, akit a Pappa Pia-ban, vagy a Megdönteni Hajna Tímeát című filmben láthattál, de számos meglepetés vendéggel készíthetsz selfie-t. Szóval döntőre fel, várunk téged egy izgalmas, szórakoztató és nagyon is filmes rendezvénnyel az Akváriumban!

Találkozzunk február 28-án, szerdán 13 és 19 óra között a budapesti Akvárium Klubban! A játékban résztvevők meghívhatnak egy-egy kísérőt. Amennyiben szükséges, a DUE Médiahálózat igazolja a tanintézmény felé hiányzásodat.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság