Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE Rádió – Okosan a pénzzel – 2018. február

Fényképező: pipa! Fogkefe: pipa! Papucs: pipa! Indulásra készen! Vagy mégsem?!
Hosszabb utazásra való felkészüléskor gyakorta kifelejtünk a poggyászból ezt-azt, van azonban egy olyan kellék, melynek meglétéről síelés vagy nyaralás előtt mindenképpen célszerű megbizonyosodnunk.

Derűsen és izgatottan vágnunk neki az útnak a ránk váró élmények miatt. Persze, vannak olyan váratlan, kevésbé kellemes események, melyek bekövetkeztére minden esetben érdemes felkészülnünk. Erre legjobb megoldás az utasbiztosítás, melynek megkötése ugyan nem kötelező, ám ha a szerződés a kezünkben – szó szerint – nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat.

Jár-e külföldön kórházi ellátás, ha nincs utasbiztosításunk? Ki fizet, ha mi okozunk balesetet? Mit tehetünk akkor, ha megtörtént a baj, ám a biztosító mégsem hajlandó fizetni?

Ezekre a kérdésekre is kerestük a választ februári műsorunkban. Mindenekelőtt azonban utasbiztosítási gyorstalpaló Balogh László, pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkárral. Akitől egyebek mellett megtudhattuk: az utasbiztosítás megkötése ugyan nem kötelező, de jó szolgálatot tehet a sípályán és a vízparton egyaránt.


A műsort meghallgathatjátok a DUERADIO honlapján.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság