Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

XS - a rendszerbe iktatva

Gömbölyű sarkok, nemes acél váz, ezüst alma logó, hipergyors FaceID, duál kamera, amivel mélységélességet lehet állítani. Ez az iPhone XS, ami a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. fődíja!

Filmnézésért nem szoktak egy diáknak sem telefont ajánlani. Mi most mégis ezt tesszük! Ha részt veszel a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. játékunkban, akkor esélyed van megnyerni a fődíjat, ami egy vadiúj iPhone XS. A telefon értéke meghaladja a 300 000 forintot. Na de mit is tud ez a szuper készülék?

Haladjunk kintről befelé. A mobilt egy bitang erős érintő kijelző fedi, ami akkor sem törik be, amikor átveszed a döntőn és örömödben megszorongatod. A design a szokásos almás telefonokat követi, hátul dupla kamerával. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a fókusz megfelelő legyen, és tudj mélységélességet állítani, vagy akár egy szuper portréképet lőni. Akár egy kisfilmet sem gond ezzel a készülékkel felvenni, hiszen simán hozza a 4K-t, amihez elengedhetetlen a 12 megapixeles kamera. Mivel ez egy új generációs kütyü, így notch sem maradhat el, kinek bánatára, kinek örömére, így az összes érzékelő a helyére került. Az internet-elérés természetesen 4G, így nem lehet kifogás, hogy a Filmteszt 3-at ne tudnád majd jövőre erről a telóról kitölteni.

Tudjuk mindannyian, mennyire kínos, amikor egy kis tárhelyért kell imádkozni. Almáék a nagyobb tárigényre is adnak megoldást, hiszen az XS az első olyan készülék, aminek tárhelye 512 gigabájtra bővíthető, így akár a HD videókból is be tudsz tárazni. Ahhoz pedig, hogy minden fagyásmentesen menjen a telón, az A12 Bionic Neural Engine felel, ami a legújabb chip az iPhone-ok tekintetében.

És ami tán a legfontosabb, hogy még 30 perccel tovább bírja az akksija, mint a szimpla X-nek. Nem mintha problémát jelentene a töltés, hisz az a gyorstöltő segítségével csupán fél órát vesz igénybe.

Ha jól válaszolsz a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. kérdéseire, akkor áprilisban a nagyszabású izgalmas programokkal teletűzdelt döntőről akár egy ilyen telefonnal mehetsz haza. Ne tétovázz, kattints, és töltsd ki az online tesztet: www.filmteszt.hu

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság