Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

NETbiztos pályázat 2019

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet!

A pályázatra két témában várunk maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik a biztonságos internethasználat, a másik az internet kreatív használata a tanulásban. A pályaművek legyenek figyelemfelkeltők, ötletesek, kreatívak, amilyet Te is szívesen megnéznél! A témán belül nincs megkötés, kiragadhatod bármely apró elemét, vagy nagyobb részét is feldolgozhatod.

A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehetnek részt. Egy pályázó több videót is beküldhet mindkét témában. Az elkészített videókat a YouTube-ra kell feltölteni, a linket, illetve a bemutatkozást pedig a DUE pályázati felületén beküldeni. A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A három legjobbnak ítélt videó készítőjét díjazzuk.

 

Díjak: 1. helyezett: 1 tablet + Hipernet mobilinternet-szolgáltatás 1 évre

2. helyezett: 1 okostelefon + Telenor számlás előfizetés 3 hónapra

3. helyezett: 1 okostelefon + feltöltő kártya

 

A díjazottak kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek a DUE 2019 évi nyári médiatáborába, ahol megismerhetik a szakma mestertitkait. A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés díjátadás a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2019. május 28-án az Akvárium Klubban!

 

Beadási határidő: 2019. március 31.

 

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság