Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

GYIK a táborhoz, avagy hogyan lehetek táborozó?

Szeretnél táborozni, de nem tudod mi kell hozzá? Rengeteg kérdésed van, de nem találod a választ? Összeszedtünk minden infót, amit a 39. DUE médiatáborról tudni érdemes és kell!

Mi az a médiatábor?

A DUE médiatábora egy tíznapos kaland a Balaton partján: megfeszített munka és fesztelen nyaralás száz ugyanolyan fiatallal, mint te vagy. Profi szakemberek segítségével, valósághű környezetben próbálhatod ki magad újságíróként, videósként, youtuberként, rádiósként, tévésként, fotóriporterként, vagy hangmérnökként. Te választasz magadnak csoportot és csoportvezetőt.
 
Olyan tudásra, tapasztalatra, barátokra és élményekre teszel szert, amik elkísérnek és hasznodra válnak az egész életedben.
 
Kiket várunk a médiatáborba?
 
13-24 éves fiatalokat, akiket érdekel a média, az internet és a kommunikáció. Nem feltétel az újságírói tapasztalat, és akkor is jöhetsz, ha nem a szakmában akarsz elhelyezkedni. Viszont legyél nyitott, kedves, lelkes és szorgalmas!
 
Hol lesz és mikor?
 
A DUE 39. Médiatábort 2019. július 12-21. között rendezzük meg Balatonszárszón, a Lepkeházban.
 
Mennyibe kerül és mit kapsz a pénzedért?
 
A tábor részvételi díja 98 ezer forint.
A DUE számlaszáma: OTP 11714006-20235338
 
Ezért a díjért megkapod a szállást, a napi háromszori étkezést, valamint az összes szakmai és szabadidős programot, a táborvezetőségi tagok 24 órás figyelmét, illetve térítésmentesen használhatod a stúdiókat és a lapszerkesztőséget - tehát az utazáson és költőpénzen kívül minden benne van.
 
Kik lesznek a tanárok?
 
Nem lesznek tanárok.
 
Akkor kik lesznek?
 
Táborvezetőségi tagok lesznek: csoportvezetők és szakmai vezetők 19 évestől 50 évesig. Mindannyian gyakorló szakemberek és régi DUE-sok: újságírók, bloggerek, vloggerek, rádiósok, tévések, fotóriporterek, hangmérnökök és grafikusok. Ami azonban ennél is fontosabb:
 
kedves, nyitott emberek, akiket tegezhetsz, akikben maximálisan megbízhatsz, akikre bármikor számíthatsz és akiktől bármit megkérdezhetsz.
 
Hogyan kell jelentkezni?
 
A jelentkezési adatlapot ide kattintva töltheted le. Töltsd ki, küldd el a due@due.hu címre.  Jelentkezésed akkor válik érvényessé, ha a 15 ezer forintos előleget elutalod a DUE számlájára.
 
Ha még nem vagy DUE Tag, akkor igényeld a tagságodat, amennyiben tag vagy, de lejárt a tagságos érvényessége, mindenképpen hosszabbítsd meg, hiszen ez feltétele a DUE Tábornak. 
 
FONTOS:  Mindenképpen add meg, ha allergiás vagy valamire, legyen az gyógyszer vagy étel, mert erre is odafigyelünk! Ezeket az igényeket a due@due.hu-n jelezed felénk. Sőt ne feledkezz meg arról, hogy ha van olyan gyógyszer, amit tartósan szedned kell, ezt is jelezd felénk!
 
Hol kapható még információ a médiatáborról?
 
Itt, a DUE Online-on, a tábor hivatalos honlapján a mediatabor.hu-n  a DUE Facebook-oldalán, az egyesület Facebook-csoportjában,  továbbá a due@due.hu e-mail címen, a 06-1-222-82-13-as telefonszámon, illetve személyesen Budapesten, a DUE Örs vezér tere 11. szám alatt található irodájában.
 
A DUE-táborban csak DUE-tagok vehetnek részt! A tagságról ide kattintva tájékozódhatsz.
 
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság