Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Az alsónadrágod hagyd meg a csajodnak!

Srácok, tudjuk, hogy a készülődés nektek nem azt a másfélórás procedúrát jelenti, amikor hat gondosan összeválogatott ruhaszettet sorakoztattok fel a tükör előtt, de egy egészséges ötpercet szánjatok rá magatokra. Itt van pár dolog, amit jó mélyen el kéne ásnotok a szekrényben, vagy épp előkeresni.

„S”-es izompóló:az a sajnálatos helyzet az izompólóval, hogy valakinek rosszul áll, és valakinek még rosszabbul. Még ha van mit feszítened, se próbálkozz vele, hidd el, észrevesszük mi a kockáidat normál méretű pólóban is.

A jó öreg seggközépig letolt gatya:figyelemre méltó a kitartásotok, hogy ennyi kritika után még mindig így hordjátok a nadrágjaitokat, de most komolyan. Ne csináljátok. Nem szexi.

Aranymintás/selyem ing:simán az inget imádjuk, és köztudott, hogy minden pasi ingben néz ki a legjobban, csak válassz egyszerűt, és hagyd a macsó verziókat.

Fülbevaló:embere válogatja, hogy kinek áll jól, de egy kis kő az egyik fülben igenis tud szexi lenni. De azt is ember válogatja, hogy kinek tetszik – ez sem minden lánynak jön be.

Fehér csőnadrág:felejtsétek el, most! A csőnadrágok szép képet adnak a hátsótokról, de bármilyen más helyzetből nézve borzasztóak. Csajoknak való, vékonyít, és megkérdőjelezi a szexuális beállítottságotokat.

Ragadós zseléhaj:egy fotón talán jól néz ki a mesterien beállított haj, de figyeljetek oda, elég hangulatgyilkos, ha a lány keze beleragad a hajkreációtokba. Nem kell teljesen leállni a zselével, csak használjátok mértékkel. A lényeg: mindig állj készen egy hajtúrásra!

Kozmecicus, csini pofi:egyáltalán nem ciki egy srácnak kozmetikushoz járni, sőt. A pattanásos arc nem vonzó, szóval csupán férfiúi büszkeségből ne ragaszkodj mitesszereidhez. Egy ápolt, sima arcra mégiscsak jobb puszit adni!

Buggyos lógós csövessapka:nem. Semmilyen esetben.

Félhosszú Justin Bieber-haj:rázogatni a fejed, hogy szépen beálljon a precízen kivasalt hajad, tükörhöz mászálni, igazgatni a frufrud: ciki. Hagyd meg a csajoknak, közülük is csak egy bizonyos rétegnek.

Kardigán:nem sokan hordják, pedig kéne. Jön a tél, hideg van, és elég uncsi két kapucnis felsőt váltogatni. A kötött kardigán nem ciki.

Tányérnyi övcsatok:két éve biztos vicces volt, meg a filmekben is jól néz ki, de ha akkora mikiegeres övcsatod van, hogy lehúzza a gatyádat, akkor bizony ki fognak nevetni. A dolláros, pókeres, „1 million”-os sem jobb, inkább ne villogtasd őket.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság